• Новинка
Четка за зъби премиум-клас Nano в скандинавски стил, BREVI, четка за зъби BREVI, четка за зъби brevi nano, четка за Зъби за възрастни Extra Soft с 20 000 мека четина за защита на чувствит?

Четка за зъби премиум-клас Nano в скандинавски стил, BREVI, четка за зъби BREVI, четка за зъби brevi nano, четка за Зъби за възрастни

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Нано-четка за зъби премиум-клас в скандинавски стил, BREVI】 четка за Зъби BREVI не прилича нито на една обикновена четка за зъбиВсяка сета от nanofibers прониква в процепа на емайла, премахване на остатъци от храна и петна, не липсват слепи зони зъбни пукнатини. Нано-четка за зъби премиум-клас BREVI Nordic с глоба изработка улавя и премахва вредните вещества. 【Лек и ергономичен дизайн,】 четка за Зъби BREVI, специално проектирана за лесна употреба. Четка за зъби премиум-клас Nano в скандинавски стил Глава на четка конфигуриран за максимален комфорт.Удобна дръжка дизайн най-добре се приспособява към пръстите си, като предотвратява прекомерно усилие и осигуряват на потребителите спокойствие при миене на зъбите. 【Висококачествени, безопасни материали】 Изработени от жилав косъм, четка за зъби BREVI трайна. Нано-четка за зъби премиум-клас в скандинавски стил С много лека дръжка от ABS-пластмаса осигурява дълготрайност и ефективност на почистване на зъбите. 【Сверхмягкая четка за зъби за чувствителни зъби】Нано-четка за зъби премиум-клас в скандинавски стил, специално разработена за хора с повишена чувствителност.Нашата сверхмягкая четка с четина 2,0000 нежно полира повърхността на зъбите, без да уврежда венците.Идеален за хора, страдащи от чувствителни зъби и кровоточивостью на венците.Спасител за бебета, деца, майки, възрастни хора, хора с брекетами и дори кучета!. 【Идеален подарък за приятелите и семейството си】 Нано-четка за зъби премиум-клас в скандинавски стил може да предотврати разрушаването на зъбите, подобряване на здравето на венците и освежаване на дъха, както и избелващо зъбите, гарантира здравословен грижа за устната кухина за всички, особено за бременни жени, деца, възрастни хора или хора с брекетами.

Подробности

Подобни продукти в категория

ЖИЧЕН КОНТРОЛЕР WILDFIRE V2 * ЧЕРНО*
  • Новинка
Оценки:

ЖИЧЕН КОНТРОЛЕР WILDFIRE V2 * ЧЕРНО*

НАПЪЛНО съвместим с XB360, функция бързо задействане на TurboВграден порт за слушалки за XBOX Live Play, led турбодръ

BGN 3.33