• Новинка
SEWACC 60 бр. Пакет Консумативи, Подарък за Рожден Ден Хартия Павилион за Дизайн Кафява Опаковка Опаковки За Букет Реколта Сватбена Рана Крафт Цветар Английски Цвете Р?

SEWACC 60 бр. Пакет Консумативи, Подарък за Рожден Ден Хартия Павилион за Дизайн Кафява Опаковка Опаковки За Букет Реколта

Buyers rating:
BGN 14.51

Налично

Крафт-хартияАмбалажна хартия : Това също рана със собствените си ръце, вие можете да я използвате за създаване на прекрасни работи от хартия.Сувенири за коледното парти : това също рана със собствените си ръце, вие можете да я използвате за създаване на прекрасни работи от хартия.Подарък хартия за рожден ден : Изработен от висококачествена материал, изберете нашите амбалажна хартия, вие не се тревожите за прекъсване или повреда, когато опаковката.Амбалажна хартия за цветя : Вестникарска амбалажна хартия Позволява лесно да приключи добре подбрани подаръци за децата, колегите, приятелите и семейството си.Цветни опаковки от британския вестник : не само за опаковане на подаръци, но и занаяти и други художествени идеи.Опаковката включва 60 x опаковъчни книжа Характеристики - Широко приложение за опаковане на занаяти, подаръци, цветя, не е деликатна, но практически флористическая хартиена обвивка. - Това също рана със собствените си ръце, можете да го използвате за направата на прекрасна хартия за опаковане. -Материал : Подаръчни опаковки от крафт-хартия - Просто нарязани по размер и увийте, широко приложение за опаковане на подаръци.Нежен цветен дизайн, което прави вашите подаръци уникални и модерни листове за опаковане на цветя - модерен. -Цвят : вестникарска амбалажна хартия в различни цветове - тя ще защитава вашите цветя от повреда, просто и красиво упакует вашите прекрасни цветя в амбалажна хартия за опаковане на подарък.58 X0 амбалажна плат с цветен модел. - Леки, за да проверите за опаковане на цветя за дома, партита, магазин направи си САМ".Друг цвят ще даде своя подарък по-изискан вид, а кафява хартия за опаковане на подарък в ретро стил красят го.Описание на продукта Опаковъчна хартия за цветя в Широка употреба, той е подходящ за подаръци за рожден ден, детски душ, сватба, Коледа и други празници.реколта подвижния хартия подчертае външния вид на вашия подарък, ще ги направи по-елегантни и очарователни.

Подробности

Подобни продукти в категория