• Новинка
Осцилиращият вентилатор Вентилатор на стойка с регулируема височина, 3-Способи за вентилатор на стойка, подходящ за вашия домашен интериор (18 инча)

Осцилиращият вентилатор Вентилатор на стойка с регулируема височина, 3-Способи за вентилатор на стойка, подходящ за вашия домашен

Buyers rating:
BGN 150.79

Налично

двигател от 100% медна тел - работи гладко, по-трайниАеродинамично балансирани остриета на накрайника осигуряват максимален въздушен поток и ефективност на двигателя.Вентилатор с отклонение на стойка - Фен, оборудван с функция за осциллирования, която може да разпределя въздуха в помещението и се охлажда цялото помещение.Сигурност и стабилност - Двойни метални халки на капака на вентилатора, които предпазват горната част на вентилатора от удари и натиск.Добре обмислен дизайн линии дължина гарантира вашата сигурност, че добре предотвратява случайното попадение в тях разстояние.Вентилатор с регулируема по височина поставка - независимо от това, по-долу или по-горе искате да инсталирате, можете просто да използвате писалка за позициониране, за да се запази точната височина.Конфигуриране на потока на въздуха - Има 3 режима на въздушния поток, която лесно можете да изберете само една дръжка. 3 настройки за скорост с въртяща се глава за пълно действие за мощен и пълен поток на въздуха, без съмнение ще ви осигури оптимален комфорт, който също пленери вашият дом и го прави по-въздушно.Благодарение на лаконичному на модерния вентилятору на стойка може да се регулира вертикално в съответствие с вашите различни нужди.Категория на вентилатора : открит Начин за управление на вентилатор : механичен Тип на подаване на въздуха : встряхивающая корона Диаметър на острието : 45 см, Мощност : 180 W Скорост на въртене : 1400 об/мин и Включва : 1 Х фен предпазни Мерки : 1. При ръчно измерване могат да се появят физически грешка в размер на изделия. Поради силното осветление на този продукт ще има известна разлика в цвета.Това е нормално и неизбежно.благодарим ви за разбирането! 3. Срокът за доставка е 10-15 дни.Моля, свържете се с нас, ако не можете да получите по поръчка след изтичане на 30 дни. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа; имаме различни стилове на промишлени вентилатори.

Подробности

Подобни продукти в категория

Домашно кино Bose Lifestyle V30 42579 (Бял)
  • Новинка
Оценки:

Домашно кино Bose Lifestyle V30 42579 (Бял)

620 Тонове включват наситени напреднали тон + 50 тонове дишащ органDSP (200 Вида вътрешен, 100 потребителя обла

BGN 379.97