• Новинка
Бразилски Косата Свободни Снопове Дълбока Вълна от 10А Клас Необработени Греди Човешки Косъм 12 14 16 инча Дълбоко Къдрава Коси Тъкат 3 връзки Косата Реми Свободна Въл?

Бразилски Косата Свободни Снопове Дълбока Вълна от 10А Клас Необработени Греди Човешки Косъм 12 14 16 инча Дълбоко Къдрава Коси

Buyers rating:
BGN 24.70

Налично

Afrodiva се стреми да предоставя на нашите клиенти високо качество на 100% човешка коса, стойността на които е да се подобри качеството на живот на всекиНие стриктно да избира материал от здрави косата на жените, за да се гарантира мекота и здравето на косата.Обработваме ги на нашия собствен завод със строг контрол на качеството.Ние сме ангажирани в производство и продажба на средства за удължаване на косата в продължение на 20 години, което ни дава възможност да разберем по-добре клиентите.Ние използваме естествени коси, реже директно от един донор, вместо да ги събират от пода.Обогатяване на хранителни вещества : Всички кожичките в една посока; Добро качество, натурален машинен двойна патици, дебели краища.Надежден марка на САЩ и заводска изход : Предлагаме ви снопове от човешка коса с добро качество с водна вълна.Подсилени здраво патици. Изящна изработка. Естествен, удобен и мек.Зашити здраво, не сменяне на перата.Пълните и дебелите краища.Не се преработват, не спутываются.Могат да бъдат боядисани, без използването на химикали.Четка без гребен с фини зъбци. Натурален черен цвят.Усещане за комфорт.Еластична лъскава Мека. Свободни снопчета коса с дълбока вълна Материал : 100% необработени естествени човешки косми сортове 10А, нарязани на младите момичета директно с повредена епидермиса и достига в една посока, меки, гладки и здрави гроздове човешки косъм. Предимство на човешки косъм клас 10А : не падат, не спутываются, без въшки, може да се оправи, запазват кадифен вид и мекота на допир. завиваются, отбеливаются и подредени като вашата собствена коса.Бразилски снопове от човешки коси Цвят : Необработен естествен черен цвят, около 1б, лесно се смесва с вашите оригинални коса.Тегло греди за плетене от влажни и вълнообразни коси : Всеки сноп е 95-100 g (3,3-3,5 грама), що се отнася до дължината, опъвам коса, така че те са били прави, след това измерете ги.Обслужване на клиенти : Бразилски снопове къдрава коса бъдат изпратени в рамките на 24 часа, доставка и опаковка по ваша заявка с безплатни сладки подаръци.

Подробности

Подобни продукти в категория