• Новинка
Комплект спирала тренировки 1,5-12 мм, Тренировка с титанов щанга с покритие за Метал, Дървообработващи инструменти, Пробивни инструменти, 13 бр. (Цвят: 13 бр. A)

Комплект спирала тренировки 1,5-12 мм, Тренировка с титанов щанга с покритие за Метал, Дървообработващи инструменти, Пробивни

Buyers rating:
BGN 25.19

Налично

Пистолетные тренировкиКратко описание : .Този набор от тренировки представлява набор от най-високо качество, който е подходящ за множество задачи, както и широка гама ръчни инструменти също така включва тренировка на дървото.Бита са предназначени за използване с високоскоростни сверлами, а титановое покритие осигурява тяхната здравина и издръжливост, както и годността за пробиване на такива материали като дърво, пластмаса, мек метал.Пистолет Тренировки Набор от Тренировки с Перекручивающимся Фитил 1,5-12 мм С титанов щанга с Покритие Тренировка За Метал Дървообработващи инструменти Пробивни Инструменти 13 Pcs Features : 1.It подходящ за безжични отвертки, дрелей и т. Или се използва стандартен сверлильном патроне2. Идеален за семинара, работи, набор от инструменти, домашни занаяти, любители, моделистов или за използване в Търговията, като дърводелци, строители, електротехници и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Термос NCAA Graphics, 26 грама
  • Новинка
Оценки:

Термос NCAA Graphics, 26 грама

ВнесенСамо ръчно пране.Официално лицензиран лицензополучателят на продукта : Siskiyou buckle капацитет 26 грам

BGN 11.09