• Новинка
HANABASS 2 бр., Плетени Цветя Ваза за Бонбони, Ръчно изработени Сватбен Женски Интериор От Ратан, Слама Парти, Морска Трева, Банкетна Градина, Сеялка, Капацитетът За Пикн?

HANABASS 2 бр., Плетени Цветя Ваза за Бонбони, Ръчно изработени Сватбен Женски Интериор От Ратан, Слама Парти, Морска Трева,

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

ПластмасатаКОНТЕЙНЕР за БУКЕТА ЦВЕТЯ - Произведен от естествени, безопасни материали и може да се съхранява дълго време.Кошница за СЪХРАНЕНИЕ на бельо-дизайн дръжки ръчно изработени кошници за цветя, по-удобен за съхранение и пренасяне.ПЛАЖНА ЧАНТА, изработена от ТРЪСТИКА, СЛАМА - Тъкани дизайн, по-модерна и атрактивна ракита кошница с дръжки.РАКИТА ПАЗАРНАТА КОШНИЦА - Изработени от естествен, безопасен материал и е предназначена за използване.Плажна чанта, изработена от тръстика и слама. ➜Декоративна чанта за цветя, изработени от естествен, безопасен материал от морски водорасли, който е.Списък на опаковки 2 x Ръчно цвете кошница Характеристики - Тъкани дизайн, по-модерен и атрактивен саксия от морска трева. - Ракита сламена плажна чанта може да бъде не само кошница за съхранение, но и за декорация на дома, работния плот. - Размер : 38x30x10cm /14.94inch реколта кошница. - Дизайн дръжки, по-удобен за съхранение и пренасяне на детския организатор. - Можете да сложите в хола, спалнята, офиса и така нататък ракита количка за чай. - Цвят : Кошница за саксии цвят каки. - Материал : малки плетени кошници от морски водорасли. - Изработени от естествени, безопасни за използване на материал плетени кошници за растенията.Описание на продукта Контейнер за букета цветя Тази кошница - добър избор за декориране на вашата стая.кошница за съхранение на бельо, а вие също можете да се съхраняват някои други неща, които ви харесват.ракита пазарната кошница ръчно изработени цветя кошница, тя изглежда много красиво.ракита сламена плажна чанта В тази количка можете да поставите любимите си цветя, може да направи хубава снимка. реколта количката е Изработена от материал, така че е продукт и на тях може да се ползва дълго време.

Подробности

Подобни продукти в категория