• Новинка
12 Опаковки Дървена Ветроходна Лодка Направи си сам, Гумена лента, Гребло, Лодка, Раскрась и Укрась Дървена Ветроходство Лодка, Креативна Дървена Плаване с Лодка, Бо?

12 Опаковки Дървена Ветроходна Лодка Направи си сам, Гумена лента, Гребло, Лодка, Раскрась и Укрась Дървена Ветроходство Лодка,

Buyers rating:
BGN 6.40

Налично

【Дървена ветроходство комплект "Направи си сам"】 Всеки дървен ветроходство комплект се предлага в 12 опаковки с акварельными дръжки 12 различни цвятаРазмери на продукта са около 13x6,8 см / 5,1x2,7 инча, това е много лесно за лесно оцветяване. 【Лесна инсталация】 Той е бил изработен от дърво и просто свързвал витла заедно, прикреплял гумени ленти към кърмата, крепил витла, с гумена лентам и най-накрая се установи знаме на лодката. 【Занимания за създаване на модели на лодки】 Можете да използвате тези платноходки ръцете си с приятели, да се изгради красива лодка на мечтите с помощта на своето въображение. 【Изделия от дърво за деца】 Можете да завършат лодката заедно с децата си, да се съберат и цветове за тези пъзели и качествено да прекарват време с децата си.Много прост процес, но все пак е очарователно. 【Подаръчни комплекти за рисуване и декориране на】 Тези прекрасни дървени платноходки, може да се превърне в практичен инструмент за развитие на въображението и творчеството, както и отлични подаръци, награди и декорации на рождени дни, празници, страхотни събития и много други. 【Дървена ветроходство комплект "Направи си сам"】 Всеки дървен ветроходство комплект се предлага в 12 опаковки с акварельными дръжки 12 различни цвята.Размери на продукта са около 13x6,8 см / 5,1x2,7 инча, това е много лесно за лесно оцветяване. 【Лесна инсталация】 Той е бил изработен от дърво и просто свързвал витла заедно, прикреплял гумени ленти към кърмата, крепил витла, с гумена лентам и най-накрая се установи знаме на лодката. 【Занимания за създаване на модели на лодки】 Можете да използвате тези платноходки ръцете си с приятели, да се изгради красива лодка на мечтите с помощта на своето въображение. 【Изделия от дърво за деца】 Можете да завършат лодката заедно с децата си, да се съберат и цветове за тези пъзели и качествено да прекарват време с децата си.Много прост процес, но все пак е очарователно. 【Подаръчни комплекти за рисуване и декориране на】 Тези прекрасни дървени платноходки, може да се превърне в практичен инструмент за развитие на въображението и творчеството, както и отлични подаръци, награди и декорации на рождени дни, празници, страхотни събития и много други.

Подробности

Подобни продукти в категория