• Новинка
Zboro Подложка За Обнюхивания домашни кучета, Игрална Подложка За кучета, Пъзел за работа с носа, Търсене на Храна, Пробег Одеяло, килимче за Обнюхивания кучета, подло?

Zboro Подложка За Обнюхивания домашни кучета, Игрална Подложка За кучета, Пъзел за работа с носа, Търсене на Храна, Пробег Одеяло,

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

1 Основната кърпа, за да нюхания Пет Fresh е руно, който е лек, не травмирует кожа и е безопасен за ухапвания. Мини частици на дъното, ефективно сцепление, за домашни любимци е лесно да преместите подложка. Десет минути нюхания = 1 час, енергия изразходват енергия на 10 минути игра, се равнява на 1 час ходене. Мат е богат на множество скрити усти за хранене, а любимите закуски и основните храни на домашен любимец са скрити в мат.Домашен любимец ще опьянен обнюхиванием и търсенето на закуски, за да получавате удоволствие от обнюхивания. Подложка за домашни любимци със свеж аромат - очарователно изследване за успокояване на тревожност и исправляющее вредни хранителни навици. Размер : 47 см / 18,5 "* 47 см / 18,5" Тип на продукта : друг материал : неприменимая порода кучета : Универсална Обем : 500 г марка : Неторигин : CN (произход) Вид : особености на куче : 1. Основната кърпа понюшки Пет Fresh е руно, който е лек, не травмирует кожа и е безопасен за ухапвания. Мини частици на дъното, ефективно сцепление, за домашни любимци е лесно да преместите подложка. Десет минути нюхания = 1 час, енергия изразходват енергия на 10 минути игра, се равнява на 1 час ходене. Мат е богат на множество скрити устата с храна, а любимите закуски и основните храни на домашен любимец са скрити в мат.Домашен любимец ще опьянен обнюхиванием и търсенето на закуски, за да получите удоволствие от обнюхивания. Свеж мирис на мат за домашни любимци - очарователно изследване за успокояване на тревожност и исправляющее вредни хранителни навици.Пратката включва : 1 x подложка за хранене Забележки : 1. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване и 3-5 грама от разликата между различни цветове. Поради разлика в екрана.

Подробности

Подобни продукти в категория