• Новинка
LDELS Капак кутии за салфетки От Акрил, Държач за хартиени салфетки, Декорация за дома и хотела, Златисто-бяло (Цвят: B)

LDELS Капак кутии за салфетки От Акрил, Държач за хартиени салфетки, Декорация за дома и хотела, Златисто-бяло (Цвят: B)

Buyers rating:
BGN 54.59

Налично

▲ Е изработена от висококачествени материали, красиви детайли и дизайн, той здрав и издръжлив ▲ Този титуляр за хартиени кърпи предпазва хартиени кърпи за ръце от вода, прах и бактерии и по-удобен за използване. ▲Размер на продукта : 23.5 см материал : пластмаса. ▲ Изящна изработка, дизайн на горния и долния магнити, по-хуманен и издръжлив на употреба. ▲ Художествена дърворезба, деликатна производство, под формата на рози, плавни линии. Внимателно разработен е лесен за използване, лесно опорожняемый, лесно моющийся, много здрав и безопасен за използване се Прилага за : хартиени кърпи в ресторанти, офиси, домове, автомобили, хотелски стаи, за да направят пространството по-чист.Трайност - Висококачествени материали дава възможност да се използват кутия за салфетки отново, декориране на дома и офиса; за съхранение на хартиени кърпи или като скъп подарък кутия за икономии.Размери на продукта : 23.5 Размер на склад cm Inner : 21*11.5 материал : пластмаса Стил : европейски Място : хол, спалня, офис, работно бюро форма : прямоугольникэто изискана акрилен капак за салфетки е много подходящ за хотел, ресторант, съвременно домакинство.широко популярен сред много различни клиенти.

Подробности

Подобни продукти в категория