• Новинка
LMDZ 6 бр. Кожена Печатни Печат Инструмент За направата на Седла САМ Перфоратор Кожени Печати Занаят Кожен Релеф за Работа ръчна изработка - (Цвят: тип 1)

LMDZ 6 бр. Кожена Печатни Печат Инструмент За направата на Седла САМ Перфоратор Кожени Печати Занаят Кожен Релеф за Работа

Buyers rating:
BGN 41.44

Налично

Цвят : тип 1 Тип на набиране : ДА. Материал : Сплав.Номер на модел : LMTS01832-LMTS01834. Тип на набиране : ДА. Материал : Сплав.Номер на модел : LMTS01832-LMTS01834. Кожена Печатни Печат Инструмент За направата на седла САМ Перфоратор Кожени Печати Занаят Кожен Релеф за работа са ръчно изработени В комплекта са включени 5 x Инструменти за отпечатване на кожата + 1 x Инсталиране на молоткаособенности 1. Здрава конструкция от масивна металла2.Лесен и удобен за использовании3.Този набор от инструменти - чудесен начин да започнете работа с кожевенным ремеслом4.Този набор от инструменти ще ви помогне да направите изделия от кожа са по-красиви Бележки 1. Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките. Предупреждение за безопасност : Тъй като продуктът е толкова остро, не може да се използва като играчка.Моля, дръжте го далеч от деца.Характеристики на продукта : Тип на набиране : Датип : Материал : сплав Номер на модела : LMTS01832-lmts01834 Произход : Китай дума 1 : Набор от инструменти за пробиване на кожата дума 2 : Набор от инструменти за печат върху метал, Ключова дума 3 : Набор от инструменти за обработка на кожи Ключова дума 4 : Набор от инструменти за направата на седла Ключова дума 5 : Набор от инструменти за щамповане Ключова дума 6 : Инструменти за производство на кожата.

Подробности

Подобни продукти в категория