• Новинка
Hemoton 4 бр. Поставка За пръчици за хранене под формата На Праскова, Керамична Поставка За Пръчици За хранене, Поставка За Лъжици, Вилици, Ножове, Комплект, Поставка За ?

Hemoton 4 бр. Поставка За пръчици за хранене под формата На Праскова, Керамична Поставка За Пръчици За хранене,

Buyers rating:
BGN 4.70

Налично

Аннулируйте ?Форма на праскова, което също е устойчива на плъзгане, много семпла и красива, може да служи като поставка за пръчици за хранене, както и украса за масата.Подходящ за пръчици за хранене, лъжичка, поставки за вилици, ще ви помогне да създадете чиста и елегантна обстановка за хранене. ? Поставка за пръчици за хранене под формата на праскова, керамична поставка за пръчици за хранене, поставка за лъжици, вилици, ножове, комплект каботажните за четки за калиграфия. ?Е керамична поставка за пръчици за хранене, изработена от практически материал, дълъг живот на употреба.Този съд е с красив външен вид, придава ястие забавление.Подходящи за дома, рожден ден, сватба, тържество или парти.Изработка на изпълнение превъзходен, и ръката се чувства комфортно. ? Подходящ за всеки декор на масата за хранене, ще доведе до повече удоволствие в живота си.Красив дизайн, който ще допълни декор за вашата кухня, ще се радвате на деца и възрастни. ?Те ще станат добри подаръци за вашите приятели, роднини и ръководители на housewarming.Чудесно за пръчици за хранене, лъжици, вилици, ще ви помогнат да създадете чиста и елегантна обстановка за хранене.Описание Поставка за пръчици за хранене под формата на праскова, Керамична поставка за пръчици за хранене, поставка за лъжици, вилици, ножове, Поставка за четки за каллиграфического писма.Характеристики-Цвят : розов /-Материал : керамика Размер : 4.20 см /на Помещение включва 4 поставка за пръчици за хранене.

Подробности

Подобни продукти в категория

Ntr Гривна Чаша Розова
  • Новинка
Оценки:

Ntr Гривна Чаша Розова

Гривна от кристални "Нощ на паметта" от SassigirlIts ladies night всяка нощ с Night to Remember идеалната формула за ергенск

BGN 41.53