• Новинка
Вратата куката Healeved Многофункционална Закачалка Над Вратата на Куката за Кърпи за ръце, Стенни Закачалка за дрехи, Една Кука за палта и Шапки, на Вратата За Закачал?

Вратата куката Healeved Многофункционална Закачалка Над Вратата на Куката за Кърпи за ръце, Стенни Закачалка за дрехи, Една

Buyers rating:
BGN 6.86

Налично

Организатор над вратата : Евтин, здрав, бързо и лесно подвешивается зад вратата, прекрасен подарък за нов дом на вашите приятелиОрганайзер за врата на закачалки : Вратата кука за СПАЛНИ Евтин, здрав, бързо и лесно подвешивается зад вратата, прекрасен подарък за нов дом на вашите приятели.Куката за кърпи / хавлии : с помощта на този атрактивен закачалки над вратата със сигурност може да закачите на предмети и максимално ограничено пространство за съхранение.Кука за шапки : Креативен дизайн, творческа индивидуалност, лесен за употреба, готови за употреба, без пирони, без залепване, без перфорация, лесно се монтира.Многофункционална кука : Лесен дизайн в модерен стил придава на закачалка на вратата на повече елегантност и красота.Кръст Бод Пакет включва 1 х над вратата часова Характеристики -Размер : 17.29 X0 задната част на врата куки. - Цвят : бял мултифункционална кука за дрехи -Материал : желязо, дървена кука за душ врати - Това може да ви спести много място, можете да го инсталирате на задната част на врата и други малки куки над вратата. - закачалка за палта, дрехи, хавлии, раница, чанта, шапки и различни гардеробных и лични неща на една кука за дрехи. - Лесен дизайн в модерен стил придава повече елегантност и красота закачалка за задната врата на iron door back hanger. - Той е изработен от висококачествен и надежден материал от желязо и дърво, която осигурява дълготрайност на куката за шапки. - Уверен развешивайте елементи и максимално увеличаване на ограничено пространство за съхранение с помощта на този атрактивен закачалки за кърпи над вратата.Информация за стоки, Кука за дрехи без пирони често не можете да намерите това, което ви трябва, поради състоянието на стаята?Искате да имате по-чиста жилищна площ?Тази кука за задната част на вратите, без пробиване ще ви осигури по-лесното решение. органайзер за дрехите В него може добре да съхранявате различни малки предмети и да го направи чист.

Подробности

Подобни продукти в категория