• Новинка
Калъф серия DAUPIN Ring Holder, предназначен за iPhone 13 6,1 инча, бистър, Сладък, Тънък, Цветен, Защитна Броня, Поставка за телефон, Поддръжка на магнитни стойки за мобилен телеф?

Калъф серия DAUPIN Ring Holder, предназначен за iPhone 13 6,1 инча, бистър, Сладък, Тънък, Цветен, Защитна Броня, Поставка

Buyers rating:
BGN 8.66

Налично

【Приложими модели】 : Съвместим само с i Phone на Apple 13 5 G 6,1 инча 2021 г пускането на нов модел (за използване на безжичното зареждане ще трябва да махнете тези аксесоари). 【Тънък модерен】 : Луксозни цветове елегантен и лек калъф за телефон прави вашия i Phone 13 по-модерен и привлекателен.Идеален за мъже, жени и момичета. 【Пълна защита】 : Ръбове и издатини ще защитава екрана и обектива на камерата от ежедневните надраскване на повърхността.Защита на военно-клас с технологията на въздушните възглавници за четирите ъгли намалява вредата, приложими падането и удара. 【Петлевая поставка】 : Вградена въртяща се поставка на 360 ° (в комплекта не е включена магнитното за монтиране на стоманена плоча на притежателя на пръстена немагнитная) предлага удобство за гледане на видео, метална плоча може да бъде прикрепен към протоколи устройствения креплению за навигация по време на шофиране. 【180 ДНИ, 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ】 : Ако имате някакви проблеми с качеството или каквито и да е въпроси, моля не се колебайте да се свържете към нас за първи път.Ние ви обещаваме да ви предложим добро решение!. 【Приложими модели】 : Съвместим само с i Phone на Apple 13 5 G 6,1 инча 2021 г. пускането на нов модел (за използване на безжичното зареждане ще трябва да махнете тези аксесоари). 【Тънък модерен】 : Луксозни цветове елегантен и лек калъф за телефон прави вашия i Phone 13 по-модерен и привлекателен.Идеален за мъже, жени и момичета. 【Пълна защита】 : Ръбове и издатини ще защитава екрана и обектива на камерата от ежедневните надраскване на повърхността.Защита на военно-клас с технологията на въздушните възглавници за четирите ъгли намалява вредата, приложими падането и удара. 【Петлевая поставка】 : Вградена въртяща се поставка на 360 ° (в комплекта не е включена магнитното за монтиране на стоманена плоча на притежателя на пръстена немагнитная) предлага удобство за гледане на видео, метална плоча може да бъде прикрепен към протоколи устройствения креплению за навигация по време на шофиране.

Подробности

Подобни продукти в категория