• Новинка
Коледни Светлинни Седалките за Верандата, Доставка на Коледните Външни накити,Красиви Светлинни Седалките под формата на Пингвин с Еластична Лента за външни Гара?

Коледни Светлинни Седалките за Верандата, Доставка на Коледните Външни накити,Красиви Светлинни Седалките под формата на Пингвин

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Красива декорация на верандата】 Коледна лампа, украсена с улыбающимся лице пингвин, червена шапка и добра светопропускаемостью, той ще се облекчи, когато си лежеше на лампа, ще даде на вашето Коледа уникален декор и топлина 【Размер】 Размер на светлата част на абажура на верандата е 12,2 "x 7,9". 【Здрав и водоустойчив】 Нашия калъф за празничното осветление на верандата е изработен от висококачествени средни видоизменен пластмаса EVA с кристаллизованной текстура, подобна на сняг, водоустойчив, влагоустойчив, достатъчно силна, за да издържат на дъжд, сняг, вятър или мокър сняг. 【Лесна употреба 】 за Да украсят тези празнични седалките за верандата на вашите съществуващите светильниках, е необходимо само две стъпки : издърпайте дъвка, сложете я в светлина и регулиране на ъгъла на наклона. 【Широко приложение】 Абажури за коледа на верандата може да се използва на много места, като например външно веранда, гараж, двор, градина и градински осветителни тела за прием на гости, вътрешно домашно осветление, празнични партита, барове и т. Са идеални за украса на Коледа. 【Красива декорация на верандата】 Коледна лампа, украсена с улыбающимся лице пингвин, червена шапка и добра светопропускаемостью, той ще се облекчи, когато си лежеше на лампа, ще даде на вашето Коледа уникален декор и топлина. 【Размер】 Размер на светлата част на абажура на верандата е 12,2 "x 7,9". 【Здрав и водоустойчив】 Нашия калъф за празничното осветление на верандата е изработен от висококачествени средни видоизменен пластмаса EVA с кристаллизованной текстура, подобна на сняг, водоустойчив, влагоустойчив, достатъчно силна, за да издържат на дъжд, сняг, вятър или мокър сняг. 【Лесна употреба 】 за Да украсят тези празнични седалките за верандата на вашите съществуващите светильниках, е необходимо само две стъпки : издърпайте дъвка, сложете я в светлина и регулиране на ъгъла на наклона. 【Широко приложение】 Абажури за коледа на верандата може да се използва на много места, като например външно веранда, гараж, двор, градина и градински осветителни тела за прием на гости, вътрешно домашно осветление, празнични партита, барове и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Флаг-стик RFCO Iran Lion 12 x18 (3)
  • Новинка
Оценки:

Флаг-стик RFCO Iran Lion 12 x18 (3)

Всички наши знамена с размери 12х18 инча, са приложени в 24инчов дървена пръчка със златист пластмасово въ�

BGN 3.33