• Новинка
BAISEN ДНЕВНИК Мулти-Хамелеоновая очна линия, Молив, Крем прибиращ Инсталация, дръжка, работа на смени очна линия, трайна Водоустойчива, с Променящ се Цвят очна линия, ?

BAISEN ДНЕВНИК Мулти-Хамелеоновая очна линия, Молив, Крем прибиращ Инсталация, дръжка, работа на смени очна линия, трайна

Buyers rating:
BGN 5.33

Налично

【ВИСОКО ХРОМИРОВАННОЕ ПОКРИТИЕ】 Не се спират на едно оттенке, ще подобри външния вид с помощта на здравите двухцветных моливи, които да неограничените възможности 【ИНТЕНЗИВНО ОЦВЕТЯВАНЕ】 очна линия, изглежда, се променя в продължение на 2-3 цвят, ако гледате под различни ъгли, в зависимост от осветлението. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО 】 Бързо сохнущая, водоустойчиво, высокопигментированная формула, лесно се нанася и да се боядиса, естествена и удобна формула, която плавно пада, машина за висока точност на върха, който рисува ясна линия, интензивно оцветяване. 【Водоустойчив и не оставя петна】 Устойчива формула е лесно да се прилага в продължение на 12 часа и запазва цвета, благодарение на атласному корицата, което не избледнява и не размазывается. 【БЕЗМИЛОСТНА КОЗМЕТИКА】 на 100% безмилостна, ние с гордост заявяваме, че никога не са и никога не се тестват върху животни.Ние също приемаме за правило да работи с трети страни-доставчици на безмилостен козметика.Мулти-хамелеон Молив за очна линия на очите сметана прибиращ се молив за очна линия, цветен замяна очна линия, трайна водоустойчива лесно променяща очна линия, мультихромный грим.

Подробности

Подобни продукти в категория