• Новинка
Капачка ЗА ИЗТОЧВАНЕ на течности В адаптере помпа - Предотвратява образуването на отпадъци, Хоросан за изпразване на бутилки за сапун, лосион, шампоан, балсам, подп?

Капачка ЗА ИЗТОЧВАНЕ на течности В адаптере помпа - Предотвратява образуването на отпадъци, Хоросан за изпразване на бутилки

Buyers rating:
BGN 6.01

Налично

✔️ СПЕСТЕТЕ ПАРИ - без този адаптер прекарвате губи 20-25% от продукта на дъното на съда!Той е за многократна употреба!Може да се използва отново и отновоПодходящ за повечето тюбиков, независимо дали е пластмасова или стъклена бутилка, е подходящ дори за опаковки.Изсипете всичко, до последната капка от чешмата!Няма отпадъци!. ✔️ ВСИЧКИ ДОМАКИНСТВО - най-Добрият приспособление!Използвайте ги навсякъде където имате помпа : кухня, баня, спалня, всекидневна.Отличен за козметични салони и работни места.Използвайте ги за такива продукти, тъй като сироп, кетчуп, сос, подправки, дезинфектант, лосион, шампоан, балсам, кремове за лице, сапун и автомобилни течности. ✔️ ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Когато оригиналната опаковка ще спре да работи, отворете съда, изсипва съдържанието на тръбите до края и го включете отново, за да го осело в ъгъла бутилки.Докоснете в ъгъла бутилки, където се намира адаптера, след това накачайте си.Съдържанието тече като ново! (Някои тръби за изпомпване трябва с ножица). ✔️ МОЮЩИЙСЯ И многократна употреба - Изработена от мека пластмаса.Материал, които не съдържат бисфенол А, 100% безопасно за FDA.Могат да се мият в съдомиялна машина.Този иновативен адаптер, подходящи за големи и малки тръби.Тези малки домакински приспособления продължават дълги години.Помогнете на околната среда, отговорно специално отношение към рециклиране с помощта на Tap Empty.Произведено в САЩ. ✔️ ГЪВКАВОСТ - Залъгалка от чешмата могат да се използват за течни продукти, като средство за миене на стъкла, дезинфектант или гъста материя, като кетчуп, лосион или ароматизирующие сиропи.Това е удобно тела подходящ както за малки бутилки, така и за делви-голям обем.Ще ви трябва по една за всеки контейнер, който имате в къщи.

Подробности

Подобни продукти в категория