• Новинка
Поставка за чадъри HXR Пластмасов държач поставка за чадъри с Подвижна сливным тава за съхранение на Чадъри с дълга и къса дръжка самостоятелен чадър за антре Поста?

Поставка за чадъри HXR Пластмасов държач поставка за чадъри с Подвижна сливным тава за съхранение на Чадъри с дълга и

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

[ВИСОКО качество] – Поставка за притежателя на чадър, от пластмаса, за да влезете идеални за съхранение и организиране на вашите чадъри [ЛЕСНО да се СЪХРАНЯВА] – С помощта на тази поставка за чадъри могат да се съхраняват безопасно, сортиране или сухи чадъри в стаята.Имаш повече никога няма да бъде мокър чадър на пода. [УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ] – Използва се като декор за настаняване на вашите чадъри, в коридора или на вратата на всеки дом, офис, магазин, апартамент, хотел, барове и така нататък. [ВИСОКО качество] – Поставка за притежателя на чадър, от пластмаса, за да влезете идеални за съхранение и организиране на вашите чадъри. [ЛЕСНО да се СЪХРАНЯВА] – С помощта на тази поставка за чадъри могат да се съхраняват безопасно, сортиране или сухи чадъри в стаята.Имаш повече никога няма да бъде мокър чадър на пода. [УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ] – Използва се като декор за настаняване на вашите чадъри, в коридора или на вратата на всеки дом, офис, магазин, апартамент, хотел, барове и така нататък. [ВИСОКО качество] – Поставка за umbelliferae притежателите изработени от пластмаса, за да влезете, за да е задържане и организиране на вашите чадъри; [ЛЕСНО да се СЪХРАНЯВА] – С помощта на тази поставка за чадъри могат да се съхраняват безопасно, сортиране или сухи чадъри в стаята.Имате повече никога няма да бъде мокър чадър на пода; [УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ] – Използва се като декор за настаняване на вашите чадъри в антрето или на вратата на всеки дом, офис, магазин, апартамент, хотел, барове и така нататък.

Подробности

Подобни продукти в категория

Беатрис Топка Сохо Taxco Купата
  • Новинка
Оценки:

Беатрис Топка Сохо Taxco Купата

Ще се превърне в идеален подаръкСамо ръчно пране.Изработен от висококачествена, безопасна за FDA, просто

BGN 26.79
Принто PRIET3795 (378XL)
  • Новинка
Оценки:

Принто PRIET3795 (378XL)

Подходящ за Expression Photo XP8500, Expression Photo XP8505, Expression Photo XP8600, Expression Photo XP8605 Подходящ за Expression Photo XP8500, Expression Photo XP850

BGN 31.20