• Новинка
Многофункционални Кухненски Ножици SNFSchneidteufel Тежки С Магнитен държач Кухненски Ножици От Сверхострой Неръждаема Стомана за хранителни Ножица на Канцеларски мате?

Многофункционални Кухненски Ножици SNFSchneidteufel Тежки С Магнитен държач Кухненски Ножици От Сверхострой Неръждаема Стомана

Buyers rating:
BGN 13.68

Налично

[Многофункционален] Тази двойка кухненски ножици идеален за ежедневна употреба в кухнята, за стоки от първа необходимост и дори за канцеларски материалиВ средата на ръкохватката ножиците имат овална зазубренное задълбочаване, което може да се използва за раздробяване на някои твърди съставки. [Магнитен държач за лесно съхранение и защита], Специално предназначени за магнитна защита ви позволява да съхранявате инструмент в безопасен, но удобно място за редовна употреба. [Немска нож от неръждаема стомана] Тези кухненски ножици изработени от висококачествена немска неръждаема стомана, острие която осигурява плавно и лесно нарязване. [Ергономична Удобна дръжка] Дръжка, ножици изработени от висококачествен материал, PBT, повърхността е нескользящую текстура и безопасен за използване.Той е удобно се крие във всяка ръка, проста и елегантна форма. [Отлична стойност] Красив многофункционален кухненски ножици изработени от висококачествени материали.Това е перфектният подарък за деня на майката, деня на бащата, новоселью, сватба и рожден ден. [Многофункционален] Тази двойка кухненски ножици идеален за ежедневна употреба в кухнята, за стоки от първа необходимост и дори за канцеларски материали.В средата на ръкохватката ножиците имат овална зазубренное задълбочаване, което може да се използва за раздробяване на някои твърди съставки. [Магнитен държач за лесно съхранение и защита], Специално предназначени за магнитна защита ви позволява да съхранявате инструмент в безопасен, но удобно място за редовна употреба. [Немска нож от неръждаема стомана] Тези кухненски ножици изработени от висококачествена немска неръждаема стомана, острие която осигурява плавно и лесно нарязване. [Ергономична Удобна дръжка] Дръжка, ножици изработени от висококачествен материал, PBT, повърхността е нескользящую текстура и безопасен за използване.Той е удобно се крие във всяка ръка, проста и елегантна форма. [Отлична стойност] Красив многофункционален кухненски ножици изработени от висококачествени материали.

Подробности

Подобни продукти в категория