• Новинка
USB Mini LED Aroma Овлажнител на въздуха за Ароматерапия - Универсален 300 мл Дифузор Етерично Масло за Ароматерапия с дървесно Зърно, Ултра Тих Овлажнител Студена Мъгла за ?

USB Mini LED Aroma Овлажнител на въздуха за Ароматерапия - Универсален 300 мл Дифузор Етерично Масло за Ароматерапия

Buyers rating:
BGN 10.40

Налично

❤Украса : Изберете онзи свят, който ви харесва, за да направят стаята романтичен и щастлив, приятна миризмаТова ще създаде релаксираща атмосфера в стаята и ще направи живота ви по-цветни. ❤Захранва от USB : преносим и компактен дизайн позволява лесно да го носите със себе си навсякъде.USB съвместим с USB порт всяко устройство, което гарантира, че може да се използва в спални, офиси и автомобили. ❤Преносим мини-овлажнител : Този мини-овлажнител с малки размери (4,5x4,3 инча), леки по тегло, удобен за переноске, сверхшумный и се захранва от USB-кабел.Идеална за пътуване, спални, офис, кола, хидратира вашето жизнено пространство, и предотвратява изсушаване на въздуха. ❤Хидратация : Овлажняване на въздуха в затворени помещения през лятото и през зимата, като същевременно се подобри качеството на въздуха. заменяйте резервоар с вода веднъж на ден, за да се гарантира използването в помещенията свеж въздух. ❤Забележка : Преди включването се уверете, че в резервоара достатъчно вода, устройството не може да се включи в случай на липса на вода. ❤Украса : Изберете онзи свят, който ви харесва, за да направят стаята романтичен и щастлив, приятна миризма.Това ще създаде релаксираща атмосфера в стаята и ще направи живота ви по-цветни. ❤Захранва от USB : преносим и компактен дизайн позволява лесно да го носите със себе си навсякъде.USB съвместим с USB порт всяко устройство, което гарантира, че може да се използва в спални, офиси и автомобили. ❤Преносим мини-овлажнител : Този мини-овлажнител с малки размери (4,5x4,3 инча), леки по тегло, удобен за переноске, сверхшумный и се захранва от USB-кабел.Идеална за пътуване, спални, офис, кола, хидратира вашето жизнено пространство, и предотвратява изсушаване на въздуха. ❤Хидратация : Овлажняване на въздуха в затворени помещения през лятото и през зимата, като същевременно се подобри качеството на въздуха. заменяйте резервоар с вода веднъж на ден, за да се гарантира използването в помещенията свеж въздух.

Подробности

Подобни продукти в категория

Harsha Royal Mogra Attar Цветен Аромат, 3 мл
  • Новинка
Оценки:

Harsha Royal Mogra Attar Цветен Аромат, 3 мл

Съдържание на опаковката : 1 аромата royal mogra attar цвете аттарМъжки изискан вкус royal mogra attar floral attar (могра).Тег

BGN 22.69