• Новинка
Missfive Мъжки Бифокални Очила за четене Премиум-клас с блокиране на синя светлина, 2 комплекта компютърни Ридеров В Метална рамка, Без Счупения пружинен панти, 1 Черен ?

Missfive Мъжки Бифокални Очила за четене Премиум-клас с блокиране на синя светлина, 2 комплекта компютърни Ридеров В Метална

Buyers rating:
BGN 12.46

Налично

★ [Бифокални очила за четене] : когато Сте уморени да се облича и да стреля от очила за четене?Ние специално предназначени тези бифокални очила за далекогледство, които са отлични за носене през целия ден Зони без да се увеличава достатъчно, за да работят от разстояние (гледане на телевизия / свидетелство за управление на автомобил), а като кът за четене с точна увеличаване идеален за четене на дребен шрифт / писма / комфортен приема на храна и други действия наблизо. ★ [Блокер синя светлина очила за четене] : Антисиневые лещи и лещи UV 400 могат ефективно филтрира 100% в ущърб на синя светлина, за да се предотврати заслепяването, намалява умората на очите при използване на мобилни телефони, компютри и таблети, за косвено подобряване на качеството на съня. ★ [Стилен дизайн в полуободке] : мъжки бифокални очила за четене, класически дизайн без полуободки, правоъгълни лещи, които ви отличи от тълпата.Това е най-добрият подарък за бащите, приятелите, старши и за вас самите. ★ [Качествен метален пружинен шарнир] : Гъвкав лък тел на пружинном тема, можете да отворите и 25 ° навън, което намалява натиска върху лещата на окото.Благодарение на тестове и анализ на метален пружинен шарнир има по-дълъг живот, отколкото други пластмасови пантите. ★ [Че ние предоставяме] : Бифокални очила за четене × 2, калъф от микрофибър × 2, кърпа за почистване на очила от микрофибър × 1, подвесная въже за очила × 1. Ние обещаваме : 90-дневна гаранция за връщане на парите и 1-годишна гаранция за производствени дефекти. ★ [Бифокални очила за четене] : когато Сте уморени да се облича и да стреля от очила за четене?Ние специално предназначени тези бифокални очила за далекогледство, които са отлични за носене през целия ден. Зони без да се увеличава достатъчно, за да работят от разстояние (гледане на телевизия / свидетелство за управление на автомобил), а като кът за четене с точна увеличаване идеален за четене на дребен шрифт / писма / комфортен приема на храна и други действия наблизо. ★ [Блокер синя светлина очила за четене] : Антисиневые лещи и лещи UV 400 могат ефективно филтрира 100% в ущърб на синя светлина, за да се предотврати заслепяването, намалява умората на очите при използване на мобилни телефони, компютри и таблети, за косвено подобряване на качеството на съня. ★ [Стилен дизайн в полуободке] : мъжки бифокални очила за четене, класически дизайн без полуободки, правоъгълни лещи, които ви отличи от тълпата.

Подробности

Подобни продукти в категория