• Новинка
Keenso 4шт Кола Бескамерное Колелото на Стволови клапан Гуми Метален Болт В Штоке Високо Налягане Вълни Монитор за Налягането В Гумите на Задните Делото Състав на Вен?

Keenso 4шт Кола Бескамерное Колелото на Стволови клапан Гуми Метален Болт В Штоке Високо Налягане Вълни Монитор за Налягането

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【 Твърд материал от месинг и желязо 】 Стволови вентил за гуми е изработена от твърд материал с висока якост от месинг и желязо, което осигурява максимална здравина и издръжливост при продължителна употреба 【Вентил за гуми за високо налягане на 】 100% абсолютно нови пръчки клапани за гуми, безкамерни защелкивающиеся клапани клапан за гуми с високо налягане за кола. 【 Избягвайте изтичане на 】 Идва с гумен о-пръстен EPDM, то може ефективно да се избегне изтичане на информация.Този практичен инструмент ви непременно ще се нуждаете. 【 Лесна употреба 】 Закрепване на болтове, лесна инсталация.Бърз монтаж без инструмент, намаляване на времето и разходите. 【 Висока производителност 】 Не се напуква и не се повреждат от атмосферните условия.Стабилни характеристики, професионално изпълнение.Това е перфектният избор, ако се нуждаете от пръти, клапани, гуми!. 【 Твърд материал от месинг и желязо 】 Стволови вентил за гуми е изработена от твърд материал с висока якост от месинг и желязо, което осигурява максимална здравина и издръжливост при продължителна употреба. 【Вентил за гуми за високо налягане на 】 100% абсолютно нови пръчки клапани за гуми, безкамерни защелкивающиеся клапани клапан за гуми с високо налягане за кола. 【 Избягвайте изтичане на 】 Идва с гумен о-пръстен EPDM, то може ефективно да се избегне изтичане на информация.Този практичен инструмент ви непременно ще се нуждаете. 【 Лесна употреба 】 Закрепване на болтове, лесна инсталация.Бърз монтаж без инструмент, намаляване на времето и разходите. 【 Висока производителност 】 Не се напуква и не се повреждат от атмосферните условия.Стабилни характеристики, професионално изпълнение.Това е перфектният избор, ако се нуждаете от пръти, клапани, гуми!. Е изработен от едно латунного и железен материал, е трайна употреба. Безкамерни защелкивающиеся клапани клапан гуми за високо налягане за кола. Доставя се с гумен о-пръстен EPDM, то може ефективно да се избегне изтичане на информация.

Подробности

Подобни продукти в категория