• Новинка
SWOQ Диспенсер За Вода за Кученца Запечатани Бутилка За Вода за Кучета, Преносими Лесна За Експлоатация на Храни с Въже за Пренасяне за Разходки

SWOQ Диспенсер За Вода за Кученца Запечатани Бутилка За Вода за Кучета, Преносими Лесна За Експлоатация на Храни с Въже

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

ЛЕСЕН ЗА РАБОТА : Преносим вода опаковка за кученца е конструиран с въртящ се механизъм, който е прост и лесен за управление и е оборудван с въже за носене за удобство за носенеПРЕНОСИМ : Чаша за пиене puppy travel има скромен капацитет, както нейните компактни размери гарантират, че ще можете лесно да я поставите в чанта или в удобно за носене в ръка с помощта на включения каишка.УДОБНО : Градинска бутилка за вода е много подходяща за хранене на вашия домашен любимец, а водата, която не може да пие, може бързо да се върне обратно в съда, когато го вземем, спестяване на вода.ПРИЛОЖИМО : Бутилка за вода за кучета герметична и са подходящи за разходки на открито.Лесна за употреба, с удобна и бърза дръжка пуска или спира водата.ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ : Бутилка за вода за кучета е изработена от висококачествен хранителен материал, който няма мирис, е трайна, взрывозащищен и е устойчива на падане, а също така има добра здравина. ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ : Бутилка за вода за кучета е изработена от висококачествен хранителен материал, който няма мирис, е трайна, взрывозащищен и е устойчива на падане, а също така има добра здравина. ЛЕСЕН ЗА РАБОТА : Преносим вода опаковка за кученца е конструиран с въртящ се механизъм, който е прост и лесен за експлоатация, и е оборудвана с въже за носене за удобство за носене. УДОБНО : Градинска бутилка за вода е много подходяща за хранене на вашия домашен любимец, а водата, която не може да пие, може бързо да се върне обратно в съда, когато го вземем, спестяване на вода. ПРЕНОСИМОСТ : Пътна чаша за пиене puppy е скромен капацитет, както нейните компактни размери гарантира, че можете лесно да я поставите в чанта или в удобно за носене в ръка с помощта на включения каишка. ПРИЛОЖИМО : Бутилка за вода за кучета герметична и подходящ за разходки, туризъм и на открито.Лесна за употреба, с удобна и бърза дръжка пуска или спира водата.Параметри : Тип на продукта : Бутилка за вода за Собакматериал : ABS, PCKettle Капацитет : 350 мл /12 кгкак използвате : 1.

Подробности

Item Type:
Dog Water Bottle
Material:
ABS, PC
Kettle Capacity:
350ml/12oz
How to Use:
1. How to use:
Knob to release or stop water, turn knob, arrowhead point on ON to release water
2. In the ON state, turn it 90 degrees to the right to OFF to stop the water. Make sure to OFF when you go out or put in a bag:
Package List:
1 x Dog Water Bottle1 x Portable Rope:

Подобни продукти в категория