• Новинка
Настолна поставка за принтер Giikin с 2-уровневыми дървени Рафтове за съхранение, Универсален настолен Органайзер за факс апарат, скенер, файлове, Книги, Рафт за принт?

Настолна поставка за принтер Giikin с 2-уровневыми дървени Рафтове за съхранение, Универсален настолен Органайзер за факс

Buyers rating:
BGN 22.09

Налично

ДВУЕТАЖНО ДЪРВЕНА ПОСТАВКА ЗА ПРИНТЕР : Увеличава обемът благодарение на няколко нива дизайн, горната част на полк е предназначен за принтер, факс апарат; долният рафт за файлове и документи за печатУверете се, че преди всичко е лесно достъпен, и направете работното си място бъдете организирани и чист.КОМПАКТНОСТ : допълнение да се използва като поставка за принтер в офиса, предвидена конструкция на двуетажно за растенията, книги, канцеларски за увеличаване на допълнително пространство и поддържане на чистота в помещението.Размер на дисплея : 17,3 x 11,8 x 11.Максимална натоварване : 75 паунда за всеки етап.ИЗДРЪЖЛИВ ДИЗАЙН : маса за принтер е изработена от MDF и метал.Поддържа желязна рамка между две рафтове за осигуряване на най-добрата носеща способност и повишена устойчивост.Регулируеми выравниватели поддържат равновесие влакчета и предотвратява появата на драскотини.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ОРГАНАЙЗЕР ЗА РАБОТНИЯ ПЛОТ : Ако имате тази поставка за настолен принтер, ще го намерите много полезна.Може да се използва не само като поставка за принтер, но и като етажерка за книги, нощното шкафче, масичка за кафе, приставной маса и т. също може да се използва широко в кухнята, за поставяне на буркани с подправки, кухненски аксесоари, чинии, блюда.Когато той се появява в офиса или кабинета, и в другия работното място, в него могат да се съхраняват принтери, скенери и файлове. Гаранция за 100% удовлетвореност : С нашата гаранция за 100% удовлетвореност на клиента можете да бъдете сигурни в отлично опит покупка или връщане на парите.Моля, не се колебайте да се свържете с нас в случай на някакви въпроси, свързани с ордена. 3 x Плочи от MDF. 2 x Метална рамка. 12 x Крепежни винта. 1 х Инсталационен шестостенния ключ. 4 х регулируеми на височина противоскользящих накладки. 1 x Ръководство за инсталиране.Цвят : Кафяв, долна полк в селски стил за папки и книжа за печат, което ще ви помогне да организирате вашата маса и максимално използване на наличното пространство.

Подробности

Color:
Rustic Brown & Wood Grain & Gray

Подобни продукти в категория

Great American Canyon
  • Новинка
Оценки:

Great American Canyon

Нереално кошмарен поглед на американския югзапад с представянето на Чарлз МагистроКонцептуално геоме�

BGN 300.00