• Новинка
Клас LAIMTITL MoYu Cubing 20-Луночный Цветни Магически Топка, 20-Луночный Елегантен и стабилен Магически Топка, Магически Топка в специален стил, най-Добрата играчка за игра н?

Клас LAIMTITL MoYu Cubing 20-Луночный Цветни Магически Топка, 20-Луночный Елегантен и стабилен Магически Топка, Магически

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Размери на продукта (mm) : 100x100x100 Цветна магически топка сглобени с помощта на вградения в ключалката, която не лесно да се накарат децата да са в грешка не яде малките детайли.Повърхност на топката е матирана, за да се намали грапавост пластмаса, увеличаване на триенето между ръката и топката, без драскотини.Кликнете върху топчето с пръст и върнете топката на всички цветове в дупката на пръстена подходящ цвят.Компактен и удобен за носене навсякъде.Размери на продукта (mm) : 100x100x100. Цветна магически топка сглобени с помощта на вградения в ключалката, която не лесно да се накарат децата да са в грешка не яде малките детайли.Повърхност на топката е матирана, за да се намали грапавост пластмаса, увеличаване на триенето между ръката и топката, без драскотини.Кликнете върху топчето с пръст и върнете топката на всички цветове в дупката на пръстена подходящ цвят.Компактен и удобен за носене навсякъде.Характеристики на 20-Дупки в боя магическо кълбо в класната стая Mo Yu Cubing за игра на кубчета : .Цветна магия топката се сглобява с помощта на вградения в ключалката, която не лесно да се накарат децата да са в грешка не яде малките детайли. Повърхност на топката е матирана, за да се намали грапавост пластмаса, увеличаване на триенето между ръката и топката, без драскотини.Кликнете върху топчето с пръст и върнете топката на всички цветове в дупката на пръстена подходящ цвят.Компактен и удобен за носене навсякъде.Технически характеристики на : .Размери на продукта (mm) : 100x100x100. Тегло на продукта : 236 г. Размери на пакета (мм) : 105x105x105. Тегло на опаковката : 251 г. Опаковка : Кутия от PVC.Пакетът включва : 1 х опаковки за топки включително.Магически топка * 1.

Подробности

Подобни продукти в категория