• Новинка
Замяна Корона За епилация, работа на смени Корона С Покритие от Розово Злато Удобно Инсталиране на Електрическа Глава За епилация 360‑градусное Плаващ Нож за Домаш?

Замяна Корона За епилация, работа на смени Корона С Покритие от Розово Злато Удобно Инсталиране на Електрическа Глава За епилация

Buyers rating:
BGN 7.68

Налично

Чудесна подмяна на старата или счупени глави за епилация, директно подходяща и лесна за инсталиранеЗамяна корона с покритие от розово злато за епилация, специално разработена за премахване на окосмяване по краката и тялото.Мокро и сухо, с двойно предназначение, може да се използва по време на пътуване или за вземане на бани, също може да се използва с крем за бръснене, пяна, гел и масло.Произведен е от качествен материал ABS, ефективно се противопоставя на окисляване, предпазва от появата на ръжда и има дълъг срок на служба. на извити главичката за епилация установено 360‑градусное плаващ нож, осигуряваща изключителни експлоатационни характеристики. Мокро и сухо, с двойно предназначение, може да се използва по време на пътуване или за вземане на бани, също може да се използва с крем за бръснене, пяна, гел и масло. На извити главичката за епилация установено 360‑градусное плаващ нож, предлагайки отлична производителност при използване. Замяна корона с покритие от розово злато за епилация, специално разработена за премахване на окосмяване по краката и тялото. Прекрасна подмяна на старата или счупени глави за епилация, директно подходяща и лесна за инсталиране. Произведен е от качествен материал ABS, ефективно се противопоставя на окисляване, предпазва от появата на ръжда и има дълъг срок на служба.Параметри : Тип на продукта : Замяна корона за премахване на Волосматериал : ABS Подходящи : за епилация на 4 глава Размер : Приблизително 6x6x2 см /2,4x2,4x0,8 инча (ръчно измерване, моля, се допуска малка грешка) Осъществяване Списък : 1 замяна глава за премахване на космите.

Подробности

Item Type:
Hair Remover Replacement Head
Material:
ABS
Suitable:
for 4 Head hair remover
Size:
Approx. 6 x 6 x 2cm / 2.4 x 2.4 x 0.8in (manual measurement, please allow a little error)
Package List:
1 x Hair Remover Replacement Head :

Подобни продукти в категория