• Новинка
YUANFLQ Кутия за Тоалетна хартия, Кърпи за Тоалетна хартия, Държач За Пергаментова хартия, Тоалетна за Домакинството, Неперфорированный Творчески Ролка Водоустойчива

YUANFLQ Кутия за Тоалетна хартия, Кърпи за Тоалетна хартия, Държач За Пергаментова хартия, Тоалетна за Домакинството,

Buyers rating:
BGN 34.24

Налично

1 Проста двупластова кутия за салфетки, прост живот, красива, благодарение на вас.Той изглежда добре, където и да се намирал, и е подходящ за различни домашни помещения. Задължителна за качествен живот водоустойчива кутия за тоалетни принадлежности.Внимателно натиснете, за да отворите, е лесно и бързо качване на хартия. Всички ролки са подходящи за рисуване, се добавя голям чекмеджето, както и лични вещи се съхраняват внимателно. Прост скандинавски стил, класа и незатейливый, разкрасяване на живот на банята.Следете за броя на оставащите салфетки по всяко време чрез прозрачна видим прозорец. Интимен дизайн, двупластова структура, гуманизированный дизайн, много функции. Проста двупластова кутия за салфетки, прост живот, красива, благодарение на вас.Той изглежда добре, където и да се намирал, и е подходящ за различни домашни помещения. Задължителна за качествен живот водоустойчива кутия за тоалетни принадлежности.Внимателно натиснете, за да отворите, е лесно и бързо качване на хартия. Всички ролки са подходящи за рисуване, се добавя голям чекмеджето, както и лични вещи се съхраняват внимателно. Прост скандинавски стил, класа и незатейливый, разкрасяване на живот на банята.Следете за броя на оставащите салфетки по всяко време чрез прозрачна видим прозорец. Интимен дизайн, двупластова структура, гуманизированный дизайн, много функции.Добре дошли в нашия магазин YUANFLQ : НИЕ имаме голям опит в производството на предмети от бита, и в нашия магазин широка гама от практични и евтини мебели.Избери това, което ти харесва, за да се вземе вкъщи.Параметри : - Цвят : бяло-зелено Материал : ABS + PC Размер на продукта : Дължина : 20 смШирина : 13,5 смВысота : 21,5 смВес продукти : 700 гупаковка в комплект : Кутия за салфетки * 1 Начин на инсталиране : 1. Подсушете стената. Свалям немаркирующую стикер. Кликнете върху стикер, не оставляющую следи. Дръж кутията с кърпички.Профилактика : 1. Този продукт е подходящ за гладки и плоски повърхности, а не за неравни и неравни места, и избягвайте фуги на плочки.

Подробности

Color:
White green
Material:
ABS+PC
Product Size:
Length:
20 cm
Width:
13.5 cm
Height:
21.5 cm
Product weight:
700g
Package Included:
Tissue box * 1:
Installation method:
1. Dry the wall.:
2. Tear off the non-marking sticker.:
3. Press the non-marking sticker.:
4. Hang a tissue box.:
Prevention:
1. This product is suitable for smooth and flat surfaces, not for rough and uneven places, and avoid tile joints.:
2. The walls should be cleaned to avoid other foreign objects such as water and oil stains.:
3. The air on the unmarked label must be emptied, the remaining air will affect the load-bearing effect or even fall.:
4. Repeatable posts. If there is dust inside, please rinse with clean water and dry it for reuse.:
After-sale specifications:
If you encounter any problems, please contact us, we will have professional after-sales personnel to solve the problem for you within 24 hours.
After-sales service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours. :

Подобни продукти в категория