• Новинка
HOBEKRK Силови машини упражнение за стягане на неравномерно барове, подложки за потапяне, Стенни стойка за стягане, Врата над вратата, Фитнес зала, Стягане на подтягив?

HOBEKRK Силови машини упражнение за стягане на неравномерно барове, подложки за потапяне, Стенни стойка за стягане, Врата

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Особености : 4 многофункционални пръстените могат да бъдат назначени окачен на въже, детски люлки, дъвка, хамаци за йога TRX, ръкохватки и други аксесоари за фитнес * МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ : Мултифункционален лицеви опори, които са вертикални, стойките коленете, лицеви опори от пода, лицеви опори и дърпа, помагат да се обучават и напътстват ръце, жило, раменете, гърдите и гърба, а също така горната част на тялото е по-силна. * ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ И ДВУХСТАБИЛЬНОСТЬ : Подтягивающая станция може лесно да бъдат транспортирани състезател с тегло до 300 кг и издържат на продължително непрекъснато използване.Ефективно увеличение на площта на контакт и предоставяне на двойна стабилност. * ОХРАНЯЕМ ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН : тази отправна точка за стягане на ръцете предотвратява выскальзывание ръцете на подлакътник при изпотяване. * СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване : Не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Проблемът ще бъде решен в рамките на 12 часа. Особености : 4 многофункционални пръстените могат да бъдат назначени окачен на въже, детски люлки, дъвка, хамаци за йога TRX, ръкохватки и други аксесоари за фитнес. * МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ : Мултифункционален лицеви опори, които са вертикални, стойките коленете, лицеви опори от пода, лицеви опори и дърпа, помагат да се обучават и напътстват ръце, жило, раменете, гърдите и гърба, а също така горната част на тялото е по-силна. * ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ И ДВУХСТАБИЛЬНОСТЬ : Подтягивающая станция може лесно да бъдат транспортирани състезател с тегло до 300 кг и издържат на продължително непрекъснато използване.Ефективно увеличение на площта на контакт и предоставяне на двойна стабилност. * ОХРАНЯЕМ ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН : тази отправна точка за стягане на ръцете предотвратява выскальзывание ръцете на подлакътник при изпотяване. * СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване : Не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Проблемът ще бъде решен в рамките на 12 часа.

Подробности

40*40mm square tube, exercise rod 32mm round tube:
Installation:
8-hole expansion screw wall-mounted installation (need to be installed on a solid wall, and cannot be installed on a hollow wall)
20cm away from the wall, can be installed with or without door cover:

Подобни продукти в категория