• Новинка
Комплект Термоусадочных Тръби, благодарение на Съотношението 2:1, Промишлени Цветни Термосвиваеми Тръби за кабели, Морски Електрически Кабел Ръкав, с Тръба за мивк?

Комплект Термоусадочных Тръби, благодарение на Съотношението 2:1, Промишлени Цветни Термосвиваеми Тръби за кабели, Морски

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

✅ този термоусадки 2 : 1, докато температурите са по-високи от 85 градуса по Целзий, тя може бързо да се скъси почти двойно ✅Има много функции, може да се използва за електрическа изолация, връзване на кабели, на цветова маркировка, механична защита, съединения на проводници и кабели, ежедневна ремонт и т. ✅Полиолефиновый материал, безопасността и защита на околната среда, изолация, топлоизолация, устойчивост на корозия. ✅Термосвиваеми тръби са 5 цвята, включително черен, червен, син, жълт, зелен, удобни за използване. ✅ Ние се стремят да предоставят продукти с отлично качество и без закупуване за любителите на " направи си САМ. ✅ този термоусадки 2 : 1, докато температурите са по-високи от 85 градуса по Целзий, тя може бързо да се скъси почти двойно. ✅Има много функции, може да се използва за електрическа изолация, връзване на кабели, на цветова маркировка, механична защита, съединения на проводници и кабели, ежедневна ремонт и т. ✅Полиолефиновый материал, безопасността и защита на околната среда, изолация, топлоизолация, устойчивост на корозия. ✅Термосвиваеми тръби са 5 цвята, включително черен, червен, син, жълт, зелен, удобни за използване. ✅ Ние се стремят да предоставят продукти с отлично качество и без закупуване за любителите на " направи си САМ.Супер гъвкави термосвиваеми тръби Водоустойчив термосвиваеми тръби DUEWEU - това е лесно за употреба решение, което може да се използва в проектите на автомобилния, морски и домашно окабеляване.Може да се използва в различни области на приложение, като например : Електрическа изолация, ремонт на кабели, изолация на електрически кабели клемм, защита зарядни кабели, изолация на запоени съединения.Екологично уплътнение за защита от влага, ултравиолетови лъчи и гориво.Идентификация на проводници и кабели (цветно кодиране) Група незакрепленных кабели.Създаване на топлоизолация за термочувствителна компоненти, защита на повърхности от износване, отслаивания и образование вдлъбнатини Технически характеристики на продукта : Материал : Еко полиолефин, Начин на рязане : на ножица или остър нож Спецификации : Коефициент на свиване : 2 : 1, Минималната температура за свиване : + 85 ℃, максимална температура на пълно свиване : + 120 ℃, работна температура : -55 ℃ до + 125 ℃, Граница на якостта при опън : 10,4 Ипп, Диелектрична якост : 15 kv / mm, воспламеняемость : пожароустойчивост.

Подробности

Подобни продукти в категория