• Новинка
BESTonZON 5 бр. за Бутилки, Oyster Сос, Спрей Мед, Притискателния, Маслен, Златна Бензиностанция, Сокоизстисквачка За Кетчуп, Диспенсер, Кухненски Инструмент за Сладко, Прит?

BESTonZON 5 бр. за Бутилки, Oyster Сос, Спрей Мед, Притискателния, Маслен, Златна Бензиностанция, Сокоизстисквачка За Кетчуп,

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

СЪОБЩЕНИЕКухненско тела : Накрайник за шише за сироп е направена от висококачествен материал за продължителна употреба.Помпа за бутилки с мармалад : хранително-вкусовата ABS-материал, за многократна употреба, безопасен и полезен.Изразете екструзия, точна количествена.Никакви отпадъци.Опаковка сиропного помпа : не само за устричного сос, но и за изстискване на сироп, кетчуп - добър помощник за вас.Опаковка за соса : Ние винаги предлагаме този ефективен и практичен помпа за бутилки със сос.Помпа-дюза за бутилки с кетчуп : -за бутилки, за които не разполагате с помпа, или за модернизация и подмяна на стари капаци на помпата.Списък на пакетите 5 x Характеристики на помпата -Цвят : розово-златни помпа за устричного сос -Размер : 14,50 X12,00 X4,50 см / 5,70 X4,72 X1 кухненски дюза за кетчуп. -Този ефективен и практичен помпа за бутилки със сос ние предлагаме винаги като заместител на помпата за шампоан. -Тази помпа за вода с подправки е предназначена за смяна на счупен или повреден помпа за бутилки със сироп. - у дома, в кухнята и в банята, и той ще бъде идеално се комбинира с вашия помпа-дозатор за зареждане салати, в бутилки с подправки. -Материал : преса за бутилки за соса от ABS-пластмаса -Корона помпа използва превъзходна материал ABS, е безопасна и може с увереност да се използва в аксесоарите за бутилки за стриди. -Обмислен до най-малкия детайл дизайн гарантира висок клас и осигурява по-удобен за използването на главата на помпа за кетчуп.Информация за стоки, Винегар се изпълва с чучур в бутилки, за които не разполагате с помпа, или се ремонтира и заменя старите капачки на помпата. помпа за вода с подправки Ако търсите професионален помпа за бутилки с устричным сос, на разумна цена, тогава тук. кухненски опаковка за сапун не е лесно да се деформира, което ви осигурява по-голямо удобство.помпа опаковка за зареждане марули Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.дюза за сироп са Изработени от висококачествени материали, практичен si.

Подробности

Подобни продукти в категория