• Новинка
Агатные Кожени Шаблони за Работа от кожата, 4шт Прозрачни Акрилни Шаблони Чанта За Карти Портфейл За Монети САМ Кожена Шаблон Портфейла Мухъл Занаятчийски Инструм?

Агатные Кожени Шаблони за Работа от кожата, 4шт Прозрачни Акрилни Шаблони Чанта За Карти Портфейл За Монети

Buyers rating:
BGN 7.39

Налично

Кожени шаблони за работа с кожа : Кожена форма изработени от здрав акрил материал с добра устойчивост на износване добра светопропускаемостью, устойчивост на износване и корозия и може да се използва повторноЗанаяти собствените си ръце : Прозрачен акрил модел - чудесен инструмент за прецизно рязане, много подходящ за рязане на модели от кожа.Можете да използвате шаблони за направата на персонализирани кожени портмонета със собствените си ръце като специални подаръци, ръчно изработени приятели, семейство, колеги. 4 Прозрачни шаблона : 4 различни форми на кожени акрилни шаблони могат да отговарят на вашите различни нужди в дизайна на опаковката картички. Този модел може да се използва за направата на изискани чанти, за картички, която е специален продукта, които са ръчно изработени.Лесна употреба : Тъй като шаблон на фигура прозрачни, лесно се справят с кожата и да се направят своевременни корекции, гледане на състоянието на кожата.Дизайн на защита : Външната страна на този прозрачен акрил шаблон покрити със слой крафт-хартия за избягване на сблъсъци и драскотини по време на транспортирането.Характеристика : 1. Този акрилен модел е лесно да се поддържа, и може да се използва в продължение на дълго време, му е лесно сломать2. Използва се висококачествен акрилен материал, здрав и издръжлив за по-дълъг срок на експлоатация 3. Прозрачен акрил модел е здрав инструмент, за прецизно рязане, много подходящ за рязане на кожени узоров4. Оборудван слой крафт-хартия за избягване на сблъсъци и драскотини по време на транспортировки5. Можете да използвате този модел за производството на чанти и калъфи за карти или портфейл за монети, който е специален заговор. Спецификация : Тип на продукта : акрил модел Материал : акрил Функция : Шаблон може да се използва за производство на чанти и калъфи за карти Крайният стил : Чанта за картички Описание на материал : около 5,08 ~ 7.62 см / 2 ~ 3 инча (само за справка) Препоръки за употреба : 1.

Подробности

Item Type:
Acrylic Template
Material:
Acrylic
Function:
The template can be used to make card bag
Finished Style:
Card bag
Material Description:
Approx. 5.08 ~ 7.62cm / 2 ~ 3in(for reference only)
Suggestions for Use:
1. Hard leather, such as vegetable leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or directly cut with a leather knife.:
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with silver refill pen strokes.:
Size:
Approx. 3.7 x 0.6cm / 1.5 x 0.2in
4cm / 1.6in:
7 x 10.3cm / 2.8 x 4.1in:
10 x 10.3cm / 3.9 x 4.1in:
Package List:
4 x Acrylic Template

Подобни продукти в категория