• Новинка
БЕСПОРТБЛНАЯ в Централната Част на Треньора от Тиквата на Пепеляшка, Декоративна Кутия Бонбони за Треньор на Принцеса, Златна Метална Кутия шоколадови Бонбони, Ко?

БЕСПОРТБЛНАЯ в Централната Част на Треньора от Тиквата на Пепеляшка, Декоративна Кутия Бонбони за Треньор на Принцеса, Златна

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

?Е изработен от метал и е покрита със златна боя, което му придава красив и елегантен вид ?Декоративен декор на масата, за сватба или ден рожден ден на формата за тиква овесена треньора на Пепеляшка от златист метал. ? Метални връщане са трайни и могат да бъдат украсени с цветя, кристали, конец перлено мъниста, панделки, тюлевыми ролята или други материали за бродерия. ?Те ще са чудесна украса за тази приказна сватба. ? Използвайте тази кутия шоколадови бонбони от за тиква овесена кошница за безопасно и ясен дисплей вашите празнични подаръци, за да направи впечатление на вашите гости. Кутия за бонбони с за тиква овесена послужи като треньор от златна тел, фигурка на принцеса под формата на треньора, Централна договореност от тиква Особености- Цвят : златист- Материал : метал - Размер : 12x10x7 см/4,72x3,93x2,75 инча Предпоставка включва- 1 кутия шоколадови бонбони.

Подробности

Подобни продукти в категория