• Новинка
Калъф OLEBAND Airpods Pro 1-во поколение с Хубав брелоком-побрякушкой, Силиконов Защитен и противоскользящий калъф за Apple Air pod Pro 1-во поколение, с led подсветка, за жени и момич?

Калъф OLEBAND Airpods Pro 1-во поколение с Хубав брелоком-побрякушкой, Силиконов Защитен и противоскользящий калъф за Apple

Buyers rating:
BGN 6.39

Налично

【Плътно в близост 】 Точен силует за порт за зареждане Airpods Pro 1-во поколение (2019), дизайн 1 бр 【Хуманен дизайн】 Запазени порт за зареждане и разумна дебелина позволяват да поддържат кабелна и безжична зареждане, без да махате защитната своята практика. 【Удароустойчив и противоскользящий】-Достатъчно здрав, за да защитите вашия калъф за зареждане на airpod pro от всички страни благодарение на гъвкавост на дизайна.Защитете калъф за зареждане на Apple airpods pro от надраскване, той ще стане по-малко хлъзгави и с по-малко вероятно да падне. 【Симпатичен ключодържател с пет листа】 Този прекрасен ключодържател с пет листа придава на вашите airpods pro е по-модерен вид. Можете да го носите, прикрепив към колана или чантата е по-голяма по размер с помощта на сменяеми ключодържател от неръждаема стомана цвят розово злато, когато пътувате или спортува на открито. 【Идеалният подарък за жени и момичета】 : По ваш избор, са на разположение различни цветове, всички те са красиви и е супер сладък.Идеални за различен подарък за сватба, рожден ден, Свети Валентин, ден на майката, Коледа, деня на благодарността и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Мат FANMATS NCAA 4x6
  • Новинка
Оценки:

Мат FANMATS NCAA 4x6

НайлонПроизведено в САЩ 32 грама, 100% найлон повърхност Латексова основа Duragon за трайни и трайни продукти.

BGN 49.59