• Новинка
50 Ярда 1,13 инча () Широк лейси покритие, Реколта лейси лента, вязаная на една кука, дантела Назъбен ръб за младоженци, сватбена декорация, Коледна помещение, облекло з?

50 Ярда 1,13 инча () Широк лейси покритие, Реколта лейси лента, вязаная на една кука, дантела Назъбен ръб за младоженци, сватбена

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

【Предпоставка включва】 : 10 рула (5 ярда / ролка, 1 цвят / ролка) цветна лента, завързана с цветя модел, ширина 1,13 инча (28,6 mm), 10 цвята, само на 50 метра 【Здрав и многократна употреба на материала】 : Тези реколтата, дантела и подплата за шиене са изработени от качествени материали и с ясни шарени и меки на допир, приятни за кожата, не е лесно изчезват и са достатъчно трайни, за да ви придружи в продължение на дълго време, можете да ги запазят за повторно нанасяне с дължимата грижа. 【Лесна употреба】 : Ако искате да използвате дантелени ленти за плетене на една кука и ръба за бижута, за да можете да отрежете ги на желаната дължина, или се комбинира с други бижута в зависимост от вашите предмети, те също са идеални принадлежности за шиене, капитониране или ивици, сватбена или ежедневна употреба, което ще ви донесе удоволствие от самостоятелно производство. 【Изящна изработка】 : Нашето дантелено украса след многократно почистване не е лесно разгражда и е трудно се поддава на избледняване, това е вашият идеален избор дантелен декоративни ленти. 【Широко приложение】 : Тези дантелени ленти за плетене на една кука и остриета са подходящи за различни цели, можете да ги използвате за опаковане на подаръци, украси за сватбени тържества, изработка бантов, венци и гирлянди, идеална украса за кошници с подаръци, стълби, врати, веранди, прозорци и така нататък, просто не се прилагат така, както на вас ви харесва, в зависимост от вашите различни лични нужди.Отличен за домашно чалми, шиене, букети и други занаяти; той Също така е идеална за декорация на партита на закрито, така и на улицата. 【Предпоставка включва】 : 10 рула (5 ярда / ролка, 1 цвят / ролка) цветна лента, завързана с цветя модел, ширина 1,13 инча (28,6 mm), 10 цвята, само на 50 метра. 【Здрав и многократна употреба на материала】 : Тези реколтата, дантела и подплата за шиене са изработени от качествени материали и с ясни шарени и меки на допир, приятни за кожата, не е лесно изчезват и са достатъчно трайни, за да ви придружи в продължение на дълго време, можете да ги запазят за повторно нанасяне с дължимата грижа. 【Лесна употреба】 : Ако искате да използвате дантелени ленти за плетене на една кука и ръба за бижута, за да можете да отрежете ги на желаната дължина, или се комбинира с други бижута в зависимост от вашите предмети, те също са идеални принадлежности за шиене, капитониране или ивици, сватбена или ежедневна употреба, което ще ви донесе удоволствие от самостоятелно производство.

Подробности

Material:
Cotton Length

Подобни продукти в категория