• Новинка
LILIANG- - охладителя Преносим Мини-хладен въздух, богат на функции USB Личен Охлаждащ Климатик, безшумен Настолен Вентилатор с влагозадържащ за домашно хотел, офис (Цвя?

LILIANG- - охладителя Преносим Мини-хладен въздух, богат на функции USB Личен Охлаждащ Климатик, безшумен Настолен Вентилатор

Buyers rating:
BGN 55.73

Налично

◆ Спестяване на ЕНЕРГИЯ И ЗДРАВЕ : Малки въздушни циркулационни помпи не съдържат озоновия хладилен агентТова предпазва здравето на вашето семейство.Този мини климатик се различава компактен и икономичен.Лятото е идеалният подарък за вас, вашето семейство и приятели. ◆ ПРЕДЛАГА се за повечето случаи на : идеален за охлаждане през лятото в хола, спалнята, банята, стая за гости, детска стая, офис, гараж и т., може да се използва по време на работа и пътуване. ◆ НОВ КЛИМАТИК : Новият модел, улучшающая двигател охлаждащ климатик, улучшающая почистване на въздуха, което осигурява по-силен вятър от въздушен охладител с много по-освежаващ ефект.И това може да се хидратира кожата си, като ви предпази от сухия въздух и да ви се даде прохладното лято. ◆ ЛЕСЕН ЗА използване : за да се чувстват хладен вятър, достатъчно, за да постави вода или кубче лед в резервоара за вода на вентилатора въздушен охладител и го свържете към източник на захранване чрез USB, след това да натиснете бутона за включване-изключване.Препоръчва се за количеството вода, заливаемой в мивката, е приблизително 3/4. ◆ ЗАРЕЖДАНЕ чрез USB И икономия на енергия : Вградена литиево-йонна батерия.Дизайн на захранването от USB, може да работи до 4 часа.Не съдържа фреон, 100% безопасно за деца и домашни любимци, энергоэффективен и экологичен. ◆ Спестяване на ЕНЕРГИЯ И ЗДРАВЕ : Малки въздушни циркулационни помпи не съдържат озоновия хладилен агент.Това предпазва здравето на вашето семейство.Този мини климатик се различава компактен и икономичен.Лятото е идеалният подарък за вас, вашето семейство и приятели. ◆ ПРЕДЛАГА се за повечето случаи на : идеален за охлаждане през лятото в хола, спалнята, банята, стая за гости, детска стая, офис, гараж и т., може да се използва по време на работа и пътуване. ◆ НОВ КЛИМАТИК : Новият модел, улучшающая двигател охлаждащ климатик, улучшающая почистване на въздуха, което осигурява по-силен вятър от въздушен охладител с много по-освежаващ ефект.И това може да се хидратира кожата си, като ви предпази от сухия въздух и да ви се даде прохладното лято. ◆ ЛЕСЕН ЗА използване : за да се чувстват хладен вятър, достатъчно, за да постави вода или кубче лед в резервоара за вода на вентилатора въздушен охладител и го свържете към източник на захранване чрез USB, след това да натиснете бутона за включване-изключване.

Подробности

Подобни продукти в категория

1бр Нов IM18-08NDS-ZW1 IM1808NDSZW1
  • Новинка
Оценки:

1бр Нов IM18-08NDS-ZW1 IM1808NDSZW1

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 1.67