• Новинка
2 Чифта с Джойстик Mini Pro 3/Mini 3 за DJI RC, Джойстици за дистанционно управление от алуминиеви сплави, Резервни Части за DJI Mini Pro 3/Mini 3 Аксесоари (червено и синьо)

2 Чифта с Джойстик Mini Pro 3/Mini 3 за DJI RC, Джойстици за дистанционно управление от алуминиеви сплави, Резервни Части

Buyers rating:
BGN 7.46

Налично

【Съвместимост】 Дръжка за управление, предназначени само за използване с экранным дистанционно управление DJI mini 3/mini Pro 3 RC (Забележка : не е приложимо към DJI RC-N1 и DJI RC PRO) 【алуминиева сплав】 Материал от космически алуминиева сплав, висока твърдост и устойчивост, технология за фина обработка с ЦПУ, изящни изделия и отлично чувство за ръце. 【Ергономичен дизайн】 нагъната противоскользящий, удобен за използване за най-добро опит за манипулиране. 【Подвижна】 Дръжка за управление подвижна, може да се съхранява в долната част на дистанционното управление, като оригинален джойстик, за лесно съхранение и транспортиране. 【Осъществяване списък 】 2 бр. червена пръчка + 2 бр. сини пръчки (контролер в комплекта не са включени). 【Осъществяване списък 】 2 бр. червена пръчка + 2 бр. сини пръчки (контролер в комплекта не са включени).

Подробности

Подобни продукти в категория