• Новинка
OAPENXAIE 3 бр. Ленти с бродерия на Лило и Ангел, Апликации, Декоративни Бродирани ленти, sew/гладящиеся ленти за дрехи, Аксесоари с ръцете си и за раницата, рокли, шапки, дъ?

OAPENXAIE 3 бр. Ленти с бродерия на Лило и Ангел, Апликации, Декоративни Бродирани ленти, sew/гладящиеся ленти за дрехи,

Buyers rating:
BGN 4.00

Налично

Опаковка : снабден с кръпка от 3 частиНашивка на 100% бродирани.Конкретен размер на продукта е показан на фигура.Дизайн : Прогладьте термосвариваемую основа за гладене, за да може да бъде лесно прогладить, а ако искате да обогатите своя, можете също така да шият. (Не отрывайте прозрачен филм от обратната страна, този филм е слой лепило).Дизайн край на кръпки : Специално проектиран за нови потребители на кръпки и на онези, които нямат ironer оборудване. ширина на кант 2 мм, предназначени за определяне на кръпки, игла и конец, което е удобно при неуспешен глажке или при липса на ironer оборудване. подходящ за заделывания дупки или даване на творчески цвят дрехи, полотенцам, одеялам, жилетам, курткам, джинсам, рубашкам, толстовкам, костюми, рюкзакам, спортни сумкам, чехлам на седалки, училищни сумкам и т. Забавни новост, декоративни ленти с модел, бродирани желязо или sew ивици премиум качество за всички възрасти.Лесно : Загрейте ютията и проглаживайте заплату от страна на лицето в продължение на 10-20 секунди, а от обратната - в продължение на 30-60 секунди, за да сте сигурни, че това лепило расплавился и кръпка здраво прикрепена към облеклото.Опаковка : снабден с кръпка от 3 части.Нашивка на 100% бродирани.Конкретен размер на продукта е показан на фигура.Дизайн : Прогладьте термосвариваемую основа за гладене, за да може да бъде лесно прогладить, а ако искате да обогатите своя, можете също така да шият. (Не отрывайте прозрачен филм от обратната страна, този филм е слой лепило).Дизайн край на кръпки : Специално проектиран за нови потребители на кръпки и на онези, които нямат ironer оборудване. ширина на кант 2 мм, предназначени за определяне на кръпки, игла и конец, което е удобно при неуспешен глажке или при липса на ironer оборудване. подходящ за заделывания дупки или даване на творчески цвят дрехи, полотенцам, одеялам, жилетам, курткам, джинсам, рубашкам, толстовкам, костюми, рюкзакам, спортни сумкам, чехлам на седалки, училищни сумкам и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

MINODA P50I9240 Hiragana Голяма Розова
  • Новинка
Оценки:

MINODA P50I9240 Hiragana Голяма Розова

Сладък и лесно да добавите име към предмети от първа необходимост за постъпване в детска градинаПрияте�

BGN 8.50
АНАНАС Ютия Върху Парче Fruit
  • Новинка
Оценки:

АНАНАС Ютия Върху Парче Fruit

Форма (1) Загрейте ютията до температура "памук"НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПАРА ПО ВРЕМЕ НА НАНАСЯНЕ...

BGN 1.49