• Новинка
Saptuba 5,9x3,6 фута Здрав Текстилен Фон честит Рожден Ден на Златна и Черен Блестящ Златен грах Бляскав, Искрящ, Сладък Фон за Фотография за Деца и Възрастни, Украса за Па?

Saptuba 5,9x3,6 фута Здрав Текстилен Фон честит Рожден Ден на Златна и Черен Блестящ Златен грах Бляскав, Искрящ, Сладък

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Размер и цвят】 : 5,9 фута (ширина) x 3,6 метра (височина), дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли в златния и черен цвят 【Материал】 : Полиестер В сравнение с винилови, на нашия висококачествен полиэфирном фарбике няма да е лесно да получите бръчки.Той е мек, здрав, многократна употреба, безшевни, удобен за носене, по-дебел винил фон.Не се отразява, Не выцветший.Може да се глади и пере. 【Използването на 】 : идеален за рожден ден на жени, момичета, деца, възрастни. 【Характеристики 】 : Оригинален дизайн, професионален производител на Backgrop, персонализиране, разумна цена, висококачествени продукти, бърза доставка, качествено следпродажбено обслужване. 【Услуги】 : Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Моля, не се колебайте, ако имате някакви въпроси относно нашите фонах.САМО първо да се свържете с нас, вие ще получите отговор в рамките на кратък период от време. "【Размер и цвят】 : 5,9 фута (ширина) х 3,6 метра (височина), дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли в златния и черен цвят. 【Материал】 : Полиестер В сравнение с винилови, на нашия висококачествен полиэфирном фарбике няма да е лесно да получите бръчки.Той е мек, здрав, многократна употреба, безшевни, удобен за носене, по-дебел винил фон.Не се отразява, Не выцветший.Може да се глади и пере. 【Използването на 】 : идеален за рожден ден на жени, момичета, деца, възрастни 【Характеристики】 : Оригинален дизайн, професионален производител на Backgrop, персонализиране, разумна цена, висококачествени продукти, бърза доставка, качествено следпродажбено обслужване. 【Услуги】 : Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Моля, не се колебайте, ако имате някакви въпроси относно нашите фонах.ПРОСТО първо свържете се с нас и ще получите отговор в рамките на кратък период от време ".

Подробности

Подобни продукти в категория