• Новинка
Пластмасова Палитра сенки за очи с Огледало Празна Палитра за Грим 2 на Окото е Кръгла Поставка за сенки за очи Калъф с Пластмасова поставка 26 мм, Калъф за Сенки за о?

Пластмасова Палитра сенки за очи с Огледало Празна Палитра за Грим 2 на Окото е Кръгла Поставка за сенки за очи Калъф

Buyers rating:
BGN 7.88

Налично

1 Високо качество.Нашата празна палитра за сенки за очи са изработени от висококачествена пластмаса, безопасно и действително нетоксичен, лесно моющегося, преносим, за еднократна употреба и защита от налягане. Празна палитра сенки за грим с 2 мрежи и кръгли плесени, с диаметър 26 мм, здрава, предназначена за продължителна употреба, е безопасна и нетоксична, лесен за почистване. НАПРАВИ си сам своя собствена палитра грим.Добавете вашите любими руж, сенки за очи, червило, захар за вежди или друг грим в тази празна палитра.Идеален за ежедневна употреба или за носене със себе си. Лесно се носи с себе си.Можете да направите своя собствена палитра за грим, добави любимите си руж, сенки за очи, червило, захар за вежди или друга козметика в тази празна палитра, е подходящ за ежедневна употреба или да я със себе си навсякъде, размер : 30 * 56 мм / 1,22 * 2,20 инча (Ш * Д), лесен за носене, лесен за използване, моля, потвърдете, отговаря на размера на вашите теням за очи или не, преди да добавите в количката.Преносима палитра за грим, идеална за демонстрация и удобно сравнение на цветове грим, за пътуване, за дома, за ежедневна употреба; перфектен подарък за професионалисти, за любители на красотата, визажисту, съпруга, приятелка, дами, жени, на нейния рожден ден, Коледа, ден на майката, ден на св. Обслужване на клиенти.С помощта на висококачествена и издръжлива пластмаса, при получаване на продукта може да се почувствате малко миризма, защото тя наскоро произведени.Не се притеснявай, няма вреда за човешкия организъм няма.Просто малко да се проветри помещението, и миризмата няма да бъде.Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се радваме да ви служи в продължение на 24 часа.Спецификация : Име на продукта : Bes You Sel 6 бр. празна палитра за сенки за очи Материал : пластмаса Цвят : черен Размер : 30 * 56 мм / 1,22 * 2,20 инча (Ш * Д) Опаковка : в това число 6 бр. празна палитра за сенки за очи Характеристики : 1. Можете да опаковат сенки за очи, блясък, руж, печени на прах, бронзант или тонален крем в една портативен пластмасова палитра, много удобни за носене при пътуване 2.

Подробности

Product name:
BesYouSel 6 pieces empty eyeshadow palette
Material:
Plastic
Color:
Black
Size:
30*56mm/ 1.22*2.20inch(W*L)
Package:
Including 6pcs empty eyeshadow palette
Features:
1. You can pack your eyeshadows, highlights, blush, baked powders, bronzer or foundation pans in one portable plastic palette, very convenient for travel carrying:
2. Health and safe ingredients and great quality, hypoallergenic, skin-friendly, cruelty-free 3. Light, small size, easy to carry, convenience to use:
4. Each empty eyeshadow makeup palette containers with 2 pieces round plastic pans, so you can press your own shadows to make a custom palette:
5. To make a travel friendly custom eye palette. This makes it so much easier to organize your single shadows:
6. This palette will streamline your kit and allow you to custom make palettes for jobs. Such as blush, powder and foundation:
7. 26mm well sized empty palette. You can put some of your loose pigments and glitters into here:
8. Designed to store blush, eye shadow, eyebrow powder, lipstick or other cosmetics, suitable for professional or personal use:
9. This is a perfect gift to your friends who loves to wear make-up and I'm sure she's gonna love this:
10. If you have any problems of this item, please feel free to contact with us, we will happy to service for you within 24 hours:

Подобни продукти в категория