• Новинка
Улични Килими за двор, Аксесоари за дневна, Аксесоари за дома, Класически Декоративни Аксесоари с Принтом под формата на червени Рози, Защита на околната среда и ус?

Улични Килими за двор, Аксесоари за дневна, Аксесоари за дома, Класически Декоративни Аксесоари с Принтом под формата на червени

Buyers rating:
BGN 54.96

Налично

☞ Широка гъвкавост : този килим придава завършек в стаята!Можете да се насладите на по-голямо удобство, всеки път, когато наступаете на този килимТази подложка е идеална за зони с тежък трафик или на места, където често играят на пода. ☞ Висококачествен килим : най-популярното и универсално синтетично влакно в света, това е почти неразрушим.Лесен, но здрав и издръжлив.Това е абсолютно безопасно за здравето на всички хора и домашни животни.Имате ли нужда от такъв луксозен килим в хола?. ☞ Широк спектър от приложения : хол, спалня, кабинет, детска градина, офис, килимче за йога, подложка за проследяването стъпки пълзи, игрална подложка, подложка за маса и столове, гардероб. ☞ Грижа за продукта : Редовно пылесосьте килим, за да премахнете мръсотията и излишната влакна. ако имате нужда от по-дълбоко почистване, забършете с влажна кърпа; форми и Цветове ще останат красиви и наситени в продължение на много години. ☞ Обслужване на клиенти : 100% удовлетвореност гаранция, 100% доверие в пазаруване!Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Облекчаване на живота има за нас от първостепенно значение.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще се радва да ви помогне.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ☑ Луксозна подложка за помещения DSHUB - качество, на което можете да се доверите, дава възможност да се добавят топлина във вашия дом, да се създаде една безпроблемна оформление на интериора и дори да се създаде илюзията за пространство.Това е елегантен и изискан луксозен килим, идеалният начин да добавите топлина във вашия дом.Този вид килими - това е не просто аксесоар, той също може да ви помогне да създадете интериор на вашите мечти.Независимо от това, имате ли тема или цветовата гама, или искате да попълните стая своята индивидуалност, този килим ще ви помогне да реализирате визията си.МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ 1. Въпреки, че всички наши килими, устойчиви на цвят, избягвайте излагането на пряка слънчева светлина.

Подробности

Подобни продукти в категория