• Новинка
WANGLUKANG Компактен, Лесен шкаф за обувки с 10 слоя и 9 мрежи Стойка за обувки от нетъкан текстил в черен цвят, се доставят в рамките на 3-7 дни Сгъваема закачалка

WANGLUKANG Компактен, Лесен шкаф за обувки с 10 слоя и 9 мрежи Стойка за обувки от нетъкан текстил в черен цвят,

Buyers rating:
BGN 17.76

Налично

Отделно стоящи : Тази закачалка за дрехи може да се демонтира и преместиСпестяване на пространство : За разлика от стенни закачалки, няма нужда да се повредят стената.Поставете го навсякъде и се движете колкото е необходимо.Приложими сценарии : Създаване на допълнително пространство за съхранение и организация в спалнята, кухнята, мазето, на тавана или в гараж, подходящо за съхранение на пуловери, жилетки, дрехи, бельо, обувки, чанти, шапки, играчки и други стоки.Лесен монтаж : Ние сме подготвили ясни, прости и разбираеми инструкции и инструменти за монтаж в опаковка, никакви други инструменти, не се изисква. Можете да ги съхранявате в чист и опрятном място.Отделно стоящи : Тази закачалка за дрехи може да се демонтира и премести.Спестяване на пространство : За разлика от стенни закачалки, няма нужда да се повредят стената.Поставете го навсякъде и се движете колкото е необходимо.Приложими сценарии : Създаване на допълнително пространство за съхранение и организация в спалнята, кухнята, мазето, на тавана или в гараж, подходящо за съхранение на пуловери, жилетки, дрехи, бельо, обувки, чанти, шапки, играчки и други стоки.Лесен монтаж : Ние сме подготвили ясни, прости и разбираеми инструкции и инструменти за монтаж в опаковка, никакви други инструменти, не се изисква. Можете да ги съхранявате в чист и опрятном място.Компактен, лесен шкаф за обувки с 10 слоя и 9 мрежи нетканая шкаф за обувки в черен цвят, се доставят в рамките на 3-7 дни Материал : нетканая плат, пластмаса полипропилен и метална конструкция Цвят : сив комплектът включва : 1 x поставка за обувки 1 x инструкция Технически характеристики : Размери : (22,83 x 11,4 x 63) "/ (58 x 29 x 160) см (дължина x ширина x височина) Тегло : 3,42 кг /1,55 кг Капацитет : над 20 двойки Броя на слоевете : 10 Брой кутии : 9 забележка : 1 . При получаване на продукта, моля, потвърдете, че стоките в съответствие със списък от инструкции.След като намерите по-малки произведения на изкуството, моля, осигурете съвпадение на снимки, за да се свържете с нас.

Подробности

Dimensions:
(22.83 x 11.4 x 63) / (58 x 29 x 160) cm (length x width x height)
Weight:
3.42 lbs/1.55​​kg
Capacity:
more than 20 pairs
Number of layers:
10
Number of boxes:
9
note:
1. When receiving the goods, please confirm the product according to the instruction list. Once you find fewer works, please provide relevant pictures to contact us. We will deal with it in time.:
2. Please install the goods according to the instructions.:
3. It is recommended that the installation should not be too tight to avoid easy adjustment. After installing the structure, please fix the interface to improve stability. :

Подобни продукти в категория