• Новинка
Такса Аркада Энкодера със закъснение от Niki, на борда на печатната платка Аркада Энкодера Широка Гама от Приложими Сцени за PS3 за Win7

Такса Аркада Энкодера със закъснение от Niki, на борда на печатната платка Аркада Энкодера Широка Гама от Приложими

Buyers rating:
BGN 12.05

Налично

Този комплект за аркадна игра със собствените си ръце е подходящ за 2 играчи, можете да го използвате за създаване на своя собствена геймърска конзолаТози комплект за аркадна игра със собствените си ръце е подходящ за 2 играчи, можете да го използвате за създаване на своя собствена геймърска конзола.Този комплект за аркадна игра със собствените си ръце е подходящ за 2 играчи, можете да го използвате за създаване на своя собствена геймърска конзола.В качеството на материал за такси энкодера се използва печатна платка, което значително опростява сложните процедури на традиционните публикации.Това е такса за кодиране без забавяне на 100% , което определено ще ви осигури плавен геймплей.Устройство широко съвместим с PS3, Linux, OS X, Android, Win10, Raspberry Pi, MAME, КОМПЮТЪР.Тя е лесна за управление и инсталация, просто включете съответния кабел към бутона и джойстику за използване. Устройство широко съвместим за PS3, за Linux, OS X, Android, за Win10, за Raspberry Pi, за MAME, КОМПЮТЪР. Това е такса за кодиране без забавяне на 100% , което определено ще ви осигури плавен геймплей. Тя е лесна за управление и инсталация, просто включете съответния кабел към бутона и джойстику за използване. Този комплект за аркадна игра със собствените си ръце е подходящ за 2 играчи, можете да го използвате за създаване на собствена аркадна конзола за игри. В качеството на материал за такси энкодера се използва печатна платка, което значително опростява сложните процедури на традиционните публикации.Как да използвате : Включвайте го, когато искате да го използвате, и никой шофьор не се изисква.Спецификация : Тип елемент : Arcade контролер, Заплащане на кодера, Материал : pcbмодель : QM070924 USB : протокол 2.0, применимая сцена : за Win10, за Win8, за Win7, за Vista, за XP, 2000, за 98, за PS3, за Linux, OS X, Android, за Raspberry Pi, за MAME, КОМПЮТЪР.Списък с пакети : 1 x Заплащане на кодера 1 x USB-кабель28 x Тел бутони.

Подробности

Item Type:
Arcade Controller Encoder Board
Material:
PCB
Model:
QM070924
USB:
2.0 Protocol
Applicable Scene:
for Win10 for Win8 for Win7 for Vista for XP for 2000 for 98, for PS3, for Linux, for OS X, for Android, for Raspberry Pi, for MAME, PC.
Package List:
1 x Encoder Board1 x USB Cable:
28 x Button Wire:

Подобни продукти в категория

Слотове WMS Double Pack - PC / Mac
  • Новинка
Оценки:

Слотове WMS Double Pack - PC / Mac

Включва 2 пълни комплекта от слот машини на един дискАктуални игрални автомати, казино от WMS Gaming 100% джакп

BGN 10.60
Ехото на скръб, на 2 [Download]
  • Новинка
Оценки:

Ехото на скръб, на 2 [Download]

47 места 16 сцени с прасета.Два режима на трудност.Учебно помагало "се Учи по малко игра".Какво бихте напра�

BGN 3.96
Кейн и Линч 2: Кучешки дни - PC
  • Новинка
Оценки:

Кейн и Линч 2: Кучешки дни - PC

Описание на продукта Опитайте 48 часа ада с две от найотъявленными престъпници gamingВ Kane сега поголям риск

BGN 3.33
Книга с легенди PC / Mac
  • Новинка
Оценки:

Книга с легенди PC / Mac

Пътуване от Вашингтон, D to пет екзотични места, за да разкрие легенди, включително Лондон, Венеция, Париж,

BGN 2.33