• Новинка
Водосточни Буталото за Тоалетна Unblock Земснарядное Обзавеждане Набор от Инструменти за Ръчно Интегриран Инструмент За Дноуглубления за Кухня Баня

Водосточни Буталото за Тоалетна Unblock Земснарядное Обзавеждане Набор от Инструменти за Ръчно Интегриран Инструмент

Buyers rating:
BGN 14.72

Налично

Буталото високо налягане : Бързо накачивается и се отпускат, а високото налягане ефективно извлича тръбата, лесно и ефективноПневматично бутало - това е бърз и лесен начин за отпушване на засорившиеся отпадни води.Отличен за почистване мивки, вани и тоалетни чинии.Сензор ясно преразглеждане на Обема на въздуха, използван в тръбопроводите, се различава, и дисплей сензор подходящ за наблюдение на налягането на въздуха.Широко приложение : идеален за премахване на засоров въздуховоди в кухнята и в банята, създавайки за вас чист и уютен дом.По-лесна переноска : Благодарение на компактен размер и малко тегло, както за съхранение, така и переноска много удобни за ремонт.Висококачествен материал : Изработен е от висококачествен ABS-материал със здрава конструкция, него не е лесно да се прекъсне, той е много издръжлив и лесен за почистване.Висококачествени материали гарантират добро качество на вантуза за тоалетна.Нашите вантузы за тоалетна за многократна употреба и може да продължи с години. Буталото високо налягане : Бързо накачивается и се отпускат, а високото налягане ефективно драгирует тръбата, лесно и ефективно. Широко приложение : идеален за премахване на засоров въздуховоди в кухнята и в банята, създавайки за вас чист и уютен дом. Сензор ясно преразглеждане на обема на въздуха, използван в тръбопроводите, се различава, и дисплей сензор подходящ за наблюдение на налягането на въздуха. Материал премиум-клас : Изработен е от висококачествен ABS-материал със здрава конструкция, него не е лесно да се прекъсне, много издръжлив и лесен за почистване. Лесен за носене : предлага се в компактен размер и лек, което е много удобно за съхранение и носене при ремонт.Спецификация : Тип на продукта : Буталото за тоалетна Модел : ST 012Материал : Abs Време на повишаване на налягането : 20 секунди, 7 пъти пробиване газ помпа.Приложение : използва се за дноуглубления различни тръби, като closestool, канализационната тръба, мивка за измиване на зеленчуци, етаж от сливи и т.

Подробности

Item Type:
Toilet Plunger
Model:
ST 012
Material:
ABS
Pressurization Time:
20 seconds, 7 times of gas pump stamping.
Use:
It is applicable to the dredging of various pipes, such as closestool, pipe sewer, vegetable washing sink, floor drain, etc.
How to Use:
Take out the product and operate according to the instructions. :
PackageList:
1 x Toilet Plunger:
1 x User Manual:
1 x Toilet Plunger Head:
1 x Wash Sink Plunger Head:
1 x Elbow Connector:
1 x Floor Drain Plug:
1 x Pumping Foot Mat:

Подобни продукти в категория