• Новинка
XAN Корсаж с цветя на китката на Шаферките, Копринени Цветя на Китката на булката, с Мъниста от изкуствени Перли, Еластична Гривна, верижка от позлата, се използва за ?

XAN Корсаж с цветя на китката на Шаферките, Копринени Цветя на Китката на булката, с Мъниста от изкуствени

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

❤️Материал : Коприна рози, подобни на живи, перлени гривни ❤️ Размер : Приблизително 3,93 инча височина и 2,36 инча. ❤️Информация : ръчно Изработени corsages за китките снабдени с регулируеми влязат с украшения-гривни, благодарение на което те са подходящи за повечето размери. ❤️ Поводи : идеален за младоженеца, шаферките, майки, жени, подходящ за всяка тематична сватба, като селски, бохо, френска, кънтри и т., Или за бала, фестивали, абитуриентски бал, плаж, на снимка, на подпори, за снимки и т. ❤ ️ Забележка : При работа, съхраняване и транспортиране може да се случи малка деформация.Моля, издърпайте на всеки листче, за да си възвърне формата си след получаване. Размер : 2,36 инча * 3,93 инча Тегло : 0,17 £ Материал : изкуствени цветя, перли, сусальное злато.Корсаж на китката подходящ за китките на повечето хора.Идеален за сватбения букета на булката, елече шаферките, цвете на китката на момичето и сватбени цветя за декорация.Причина : Много подходящ за сватби, танцови партита, годишнини, переодеваний, коктейли, официални вечери, тържества завръщане у дома, Деня на майката и други специални събития.За разлика от цветя, този вид цвете на китката може да се запази като сувенир след събитието. Всички снимки направени от нашата компания, в естествената си форма. На фона на снимане е различен от монитор, ние не можем да гарантираме, че няма да има разлика в цвета. Всички продукти се обработват ръчно и инспекторите могат да бъдат сигурни в качеството. Защото е ръчна изработка, форма и разположение на всяка партида аксесоари не ще бъде абсолютно същия като на снимката, но качеството и стила, ще останат същите.

Подробности

Подобни продукти в категория

3дрозный Градински флаг, Бял
  • Новинка
Оценки:

3дрозный Градински флаг, Бял

Размери (в инчове) : 8 x 8 W x 0,5 D Paste от лъскава керамични плочки с размери 6 x 6 инча.Keyhole в задната част на рамк

BGN 13.65