• Новинка
Emibele Штабелируемые Тави-Организаторите за Бижута със Стъклен капак, Комплект от 3 Кутии-Организаторите за Бижута, Витрина-Шкаф, Тави за Бижута, Дисплей Бижута, за об?

Emibele Штабелируемые Тави-Организаторите за Бижута със Стъклен капак, Комплект от 3 Кутии-Организаторите за Бижута, Витрина-Шкаф,

Buyers rating:
BGN 46.44

Налично

✅[Уникален 3-слойный штабелируемый дизайн] : освобождаване на плота на шкафа от загроможденных миниатюрни шкафчета и обемисти кашони, нашите органайзер за кутии за бижута може да е сгъваем, за да се спести много мястоА благодарение на 3 две входящи тави с еднакви външни размери можете също така да променя реда на всеки слой по своему. ✅ [Чудесно за организация чекмеджета] : С гъвкавост, елегантност и изискан външен вид, нашите штабелируемые тави за бижута също могат да служат витринами за бижута в чекмеджето си, гардероба и т., А нескользящие дъна държат на корита на място.Вместо да ритам вашите бижута в безпорядък, направете ги лесно достъпни, сгъване в тези корита. ✅[Прозрачен капак] : Капак от прозрачна гладкото стъкло на розова рамка, изкуствена кожа ви позволява бързо да намерите желаното бижу.Да Не говорим, че делото може да защити вашите съкровища от прах, влага и окисление. ✅[Подвижна вътрешна преграда] : Всеки тава за бижута за чекмеджета е проектиран така, че да бъде функционална с множество офиси.А някои от тях ще ви предоставят различни опции за съхранение с подвижни разделители вътре.Ако размерът на вашия аксесоар не е подходящ, просто махнете отметката от разделители за замяна. ✅ [Достоен подарък вариант] : В допълнение към елегантния външен вид, нашият штабелируемая кутия-органайзер за бижута изработена с кадифена подплата, която е идеална възглавница за вашите бижута, тъй като в него не се изтриват от лак или покритие.По този начин, този набор от организаторите за бижута ще се превърне в приятен подарък за момичета, жени, колектори бижута, вътрешни лица на модата и т. ✅[Уникален 3-слойный штабелируемый дизайн] : освобождаване на плота на шкафа от загроможденных миниатюрни шкафчета и обемисти кашони, нашите органайзер за кутии за бижута може да е сгъваем, за да се спести много място.А благодарение на 3 две входящи тави с еднакви външни размери можете също така да променя реда на всеки слой по своему. ✅ [Чудесно за организация чекмеджета] : С гъвкавост, елегантност и изискан външен вид, нашите штабелируемые тави за бижута също могат да служат витринами за бижута в чекмеджето си, гардероба и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Чиния за яйца Mosser Anna-от Нефрит
  • Новинка
Оценки:

Чиния за яйца Mosser Anna-от Нефрит

Crystal jade цвятПроизведено в САЩ.Crystal jade цвят.Произведено в САЩ.Стилно сервируйте масата си с помощта на кра

BGN 25.66