• Новинка
Смарт часовници за по-възрастните хора в извънредни ситуации, IP68 Водоустойчив Bluetooth-Кръгли умни часовници с сърдечния ритъм, монитор брояч на стъпки, женски тексто?

Смарт часовници за по-възрастните хора в извънредни ситуации, IP68 Водоустойчив Bluetooth-Кръгли умни часовници с сърдечния

Buyers rating:
BGN 10.66

Налично

1 x смарт часовници KSR935 1 х кабел за зареждане. 1 х Резервен силиконов каучук. 1 x Ръководство на потребителя.Мультиспортивное измерение.Напомняне за часове. 5 видове скали по подразбиране.Потребителски приложение часовници часовници са задължителни.Напомняне за тревожност. 【Водоустойчив по стандарт IP68】 Нашите умен часовник е водоустойчив по стандарт IP68, поддържат измиване на ръцете, облечена под дъжда, за да отговори на нуждите на всекидневния живот (забележка : не трябва да се приема душ с топла вода и сауната). 【Интелигентно напомняне】 Можете да получавате вибрация SMS, входящи повиквания и уведомяване на SNS (Facebook, Whats App, Linked In Instagram, Twitter и други).Внимателно повдигнете китката и проверка на имейли на своите смарт часовника.Останете във връзка с син зъб.Никога не пренебрегва нищо важно. 【Научно обучение】 Благодарение на вграден высокоточным датчикам нашите умни часовници с текстови съобщения и обаждания точно записват вашите ежедневни стъпки при ходене, бягане, приема на калории и други данни, повече на режима на движение, за любителите на спорта на всяко упражнение дава възможност за точно проследяване на вашите различни данни в режим на реално време. 【наблюдение на сърдечната честота, 24x7】 Женски смарт часовници Andriod автоматично да следите вашия пулс 7x24.Анализ на съня Android smartwatch women дава възможност за точно проследяване на различните етапи на съня, включително и дълбок сън, лек сън и през нощта не се спи, научно оценка на качеството на съня и ще ви даде представа за вашето физическо здраве. 【Фитнес часовници за здравето】 Нашите дамски часовници за спорт, не само имат функция за мониторинг на състоянието на здравето в реално време, автоматично определяне на вашето здраве, но също така може да следи за качеството на съня си, е като дълбок сън, лек сън и време за събуждане.Да ви помогне да се направят разумни корекции в начина на живот. гаранция за връщане на парите е 12 месеца. гаранция за 100% удовлетворенного за обслужване на клиенти. 【Водоустойчив по стандарт IP68】 Нашите умен часовник е водоустойчив по стандарт IP68, поддържат измиване на ръцете, облечена под дъжда, за да отговори на нуждите на всекидневния живот (забележка : не трябва да се приема душ с топла вода и сауната). 【Интелигентно напомняне】 Можете да получавате вибрация SMS, входящи повиквания и уведомяване на SNS (Facebook, Whats App, Linked In Instagram, Twitter и други).

Подробности

Подобни продукти в категория

маратонки rise and shine mothercluckers - KOSOQ55
  • Новинка
Оценки:

маратонки rise and shine mothercluckers - KOSOQ55

МОГАТ да се МИЯТ В съдомиялна машина : Ние използваме керамични чаши за високо качество, с гладка лъскав�

BGN 0.67
Майнкрафт Прасе 7 Плюшено
  • Новинка
Оценки:

Майнкрафт Прасе 7 Плюшено

От популярната видео игра Mine занаятите се появи плюшен играчка Baby Pig!Тези тълпи от животни от цял свят з�

BGN 6.82