• Новинка
Лентата за дрехи с желязо хем, 2 Ролка тиксо за подгъва, 1 инч x 5,5 Метра, Тъканно лента за панталони, Не се Зашива, Лента за подаване на желязо, Ролка лента за стопяване

Лентата за дрехи с желязо хем, 2 Ролка тиксо за подгъва, 1 инч x 5,5 Метра, Тъканно лента за панталони, Не се Зашива, Лента

Buyers rating:
BGN 3.89

Налично

Че можете да получите : в опаковката има 2 филийки лепило ленти за гладене на дрехи, които са на разположение в различни цветове, а именно черно и синьо, тези цветове са класически и лесни са, че ви дава възможност да избирате или да се комбинират различни цветове, съвместими с кърпаСъвети за използване : Поставете лента за подшивания на пердета между 2 парчета плат и навлажнете повърхността на дрехи, след това гладьте насам-натам в продължение на повече от 10 секунди, и плат ще са зашити заедно.Шевни не се изисква : Подшивающая лента за панталони, предназначена за лесно и постоянно подшивания дрехи и предмети за домашен интериор, без никакво шиене.Понякога желязна лента за подшивания може да работи по-добре, отколкото на обикновени шевове, и ще спести много време на тъкане.Подходящ размер за : всеки един от нашите лепило ленти за подшивания дрехи е с ширина около 1 инч дебелина и дължина от 5,5 метра, така че ще ви бъде доставено в общо 1,1 ярд ленти, което е достатъчно за подкрепа и отговарят на вашите разнообразни потребности на шиене, без да се налага да се справят в подшив-ную работилница.Широко се използва : Лента за фиксиране на подгъва желязо подходящи за различни тъкани, като например панталони, рокли, ризи и чаршафи.Платът може да се пере или да изложи на сухо почистване.Спецификация : Материал : полиестер.Цвят : черно, тъмно-синьо.Тегло на продукта : 14 грама / бр. Размер на продукта : дължина 5 м/5,47 ярд/16,4 фута, широчина 25 мм/0,98 инча.Използване на продукта : пердета, панталони, край поли и т. инструкции за продукта : 1. Маркирайте линия и резервирайте своя кабина на добро място. С ножица изрежете излишната тъкан. Ютия за сгъване панталони отжат и даде му форма.Нормален размер на сгънати панталони е около 2-3 виж 4. Панталоните се измива с вода, за да се избегне свиване, а също така да предотврати свиване на ютия след формоване и формоване. В лепило полосках има бели ивици, които са разположени в центъра, и бялата част представлява силата на съединителя, след като лепящи ленти притиснати и са разположени в центъра, доколкото това е възможно.

Подробности

Material:
polyester.
Color:
black, dark blue.
. Product weight:
14g/piece.
Product size:
length is 5m/5.47 yards/16.4 feet, width is 25mm/0.98inch.
Product use:
curtains, trousers, skirt edges, etc.
product instructions:
1. Mark the line and reserve a good place. :
2. Scissors cut off the excess fabric.:
3. The trousers folding iron is pressed and shaped. The normal size of the folded trousers is about 2 to 3cm.:
4. The trousers are pasted with water to avoid shrinkage, and prevent the iron from shrinking after pressing and forming.:
5. There are white strips in the adhesive strips, which are placed in the center, and the white part is the adhesive force after the adhesive strips are pressed and placed in the center as far as possible.:
6. Iron the trouser legs and stick the adhesive tape. After the trousers are put on the trousers, they can be directly irone.:

Подобни продукти в категория

Жълт Пчелен Рулетка
  • Новинка
Оценки:

Жълт Пчелен Рулетка

60инчов прибиращ рулеткаПрибиране бутон, на участък с автоматична блокировка, измерване на ъглите, двус�

BGN 2.50