• Новинка
Инкрустирани Пръстени, Бижута и Изделия От Цирконий бъде позлатен Пръстен Класически Пръстени с Високо и Ниско Пръстен (Сребро, 9)

Инкрустирани Пръстени, Бижута и Изделия От Цирконий бъде позлатен Пръстен Класически Пръстени с Високо и Ниско Пръстен (Сребро,

Buyers rating:
BGN 13.94

Налично

Подходящ е както за парти, така и за ежедневиетоПоради различни положения на картината може да бъде разликата в цвета, моля, разберете. различни размери. Размер : както е показано.Поради ръчно измерване, моля, се допуска малки грешки, моля, уверете се, че не възразявате срещу предварителна заявка.Инкрустирани пръстени, Бижута и изделия от цирконий бъде позлатен пръстен класически пръстени, високи и ниски пръстени, подходящ като подарък за добри приятели, поради ръчно измерване, моля, се допуска малки грешки, моля, уверете се, че не се интересуваме поръчка преди.Материал : сплав, за да върха на вашата ръка блестел се дължи На различни разпоредби на фигурата, може да бъде разликата в цвета, моля, разберете. различни размери, подходящи за вечерни облекла или ежедневни чорапи Размер : както е показано на фигура 1 × пръстени, избрани от висококачествен метал, цвят както е показано.

Подробности

Подобни продукти в категория

Бинокли, Оптика Vortex Diamondback HD 10x28
  • Новинка
Оценки:

Бинокли, Оптика Vortex Diamondback HD 10x28

тези бинокли Diamondback HD с 10кратно увеличение и 28 mm лещи са оптимизирани с помощта на подбрани стъклени еле�

BGN 0.67
Мрежова камера Panasonic BB-HCE481A
  • Новинка
Оценки:

Мрежова камера Panasonic BB-HCE481A

Двустранен аудиосвязьЦветен режим за нощно гледане Дистанционно управление канче / наклон / мащабира

BGN 31.47