• Новинка
CANIGHT в насипно състояние 16 бр. за Летни Улични Та, Вечерни Пръстени За Плажна игра, Скучна игра от Полиестер, Аксесоари за улицата, Летяща Игра, Спортен Сгъваем домаш?

CANIGHT в насипно състояние 16 бр. за Летни Улични Та, Вечерни Пръстени За Плажна игра, Скучна игра от Полиестер, Аксесоари

Buyers rating:
BGN 5.58

Налично

Куче : сгъване летящ диск : летящ диск лек и издръжлив, лесно да го хвърли, го е забавно улов, може да се сгъва, когато не се използва, е по-лесно да се съхранява и транспортира, и може да се използва като ръчно феновеЗа деца на едро : силен и Издръжлив, достатъчно за оцеляването на къмпинг, на плажа, на задната седалка или детски партита.На едро : ценна опаковка - в комплекта влизат 16 парчета сгъване на дискове в различни цветове, сигурни, дълготрайни и лесни за използване.Сгъваем диск : : ) играчки могат ефективно подобряване на практическите умения на децата и да им помогне да спортува.Летящ диск : Сгъване, набиране на фенове за летящи дискове, лесно Можете да си купя тази ежедневния детска играчка на достъпна цена.Списък на пакетите, 16 x сгъване на летящи чинии Характеристики - Той е изработен от висококачествен полиестер тъканта на материала, безопасно и трайно, и може да ви служи известно време. - Материал : Полиестер плат. - Размер : около 25x25x0,1 см / 9,84x9,84x0,039 инча. - Цвят : Случаен цвят. - Това е една уникална детска играчка, която може да ви достави много удоволствие за вашето дете. - Внимателно изработени играчки са приятни на пипане, и децата могат да ги ползват с мир на ум. играчки могат ефективно подобряване на практически умения на децата и да им помогне да правят физически упражнения. - Можете да придружават децата си да играят заедно, за да се установи по-близки отношения между родители и деца. Информация за стоки, Сгъваема диск Можете да го дарят на своите деца, като подарък, за да им помогне да прекарате свободното си време.за деца на едро той е изработен от висококачествен полиестерен плат, който е много гъвкава, блестяща, лесно се държи в ръцете си и да свири.летящ диск може добре да се тренира на координация и издръжливост на детето. куче - това е интересна детска играчка на открито.съраунд Това е сгъваем летящ диск.

Подробности

Подобни продукти в категория