• Новинка
Привлекателна рафт за подправки POLDE, Тава за подправки 3 Размери, Удобен тава, въртящи за използване на подправки, Компактен стелаж-Ите

Привлекателна рафт за подправки POLDE, Тава за подправки 3 Размери, Удобен тава, въртящи за използване на подправки,

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

1 Висококачествен материал : органайзер за кухненски шкаф е изработен от здрава и висококачествена пластмаса, организатор за гардероба не се нуждае от инсталиране и може да се използва в продължение на дълго време. Две нива с голям капацитет : организатор-въртележка ще ви помогне да увеличите максимално използване на ограниченото пространство.Двустепенна въртяща се маса, улеснява поставянето на по-големи количества бутилки в кухнята или в банята; подходящ за стандартни шкафове.Органайзер за шкаф е идеален за икономия на пространство и за съхранение на по-голям брой позиции в една и съща малка площ. Леко въртене : въведете дизайн въртящия се плот отдолу, за да завъртите на 360 градуса.Два завъртане на масата за съхранение на подправки плавно се плъзгат, а лагери позволяват лесно да се върти и бързо да намерят това, което ви трябва.Елегантен органайзер за подправки се върти, за да може бързо да се сдобият с това, което ви трябва. Релеф на гладки ръбове : организация кухня е стабилна и надеждна.Повече няма проблемите, повдигнати ръбове предпазват ги от падане при въртене на организатор.Организиране и съхранение нескользящую на повърхността, за да си елементи не пада и не се плъзга, а нескользящие крака държат устройството на място. Въртящо се съоръжение.Органайзер за тави представлява въртящ се блок, което означава, че можете просто да го сменят, за да намерите нужните ви предмети.Органайзер за подправки в шкафа се обръща за съхранение, за да увеличите пространство на гардероба и да поддържа реда в кухнята. Висококачествен материал : органайзер за кухненски шкаф е изработен от здрава и висококачествена пластмаса, организатор за гардероба не се нуждае от инсталиране и може да се използва в продължение на дълго време. Две нива с голям капацитет : организатор-въртележка ще ви помогне да увеличите максимално използване на ограниченото пространство.Двустепенна въртяща се маса, улеснява поставянето на по-големи количества бутилки в кухнята или в банята; подходящ за стандартни шкафове.Органайзер за шкаф е идеален за икономия на пространство и за съхранение на по-голям брой позиции в една и съща малка площ. Леко въртене : въведете дизайн въртящия се плот отдолу, за да завъртите на 360 градуса.

Подробности

Product name:
Kitchen rotating shelf
Material. Material:
PP
Size. S:
25.5*2.5cm
L:
30.5*2.5cm
Double layer:
25.5*25.5cm
Color:
gray
Weight:
Double 0.54kg Small 0.41kg Large 0.52kg
Packing List:
1*Kitchen Rotating Shelf:
Notes:
1. Due to the different display and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture.:
2. Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 1-3cm. :

Подобни продукти в категория

Двигател True 800452 Rpsc4Bg14S2 230 В 60/50
  • Новинка
Оценки:

Двигател True 800452 Rpsc4Bg14S2 230 В 60/50

Вид на продукта : Доставка на хранителни продуктиРазмер на опаковката на продукта : 13,716 см, Д Х 13,97 см, Ш Х

BGN 1.67