• Новинка
WADORN 6 Комплекта застежек от телешка кожа на бутоните. 3 Цветове, Кожена Закопчалка-Издърпване на Чантата си, Дойде Кожени Бутон-Ключалки, Портфейл, Чанта, Обтегач, Об?

WADORN 6 Комплекта застежек от телешка кожа на бутоните. 3 Цветове, Кожена Закопчалка-Издърпване на Чантата си, Дойде Кожени

Buyers rating:
BGN 5.24

Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. естествена кожа.Закопчалката на бутон.Само химическо чистене. На разположение в 3 цвята : Тази прошитая кожата закопчалката включва 3 цвят черен, светло кафяв и тъмно-кафяв, по 2 от всеки цвят, само на 6 ключалки в различни цветове, които можете да комбинирате с чанти или дрехи с различни цветове.Здрав материал : Изработен е от висококачествена телешка кожа и бронзов, железен катарами, кожа умерено мека и твърда, гладка повърхност и удобна, стоманена обтегач здрава и трайна, и я лесно участък, след натискане.Приложим размер : Кожена закопчалка, най-дългата част от скоби е около 3,2x0,9x0,2 инча /8,2x2,4x0,6 см, къса закопчалката е около 1,1x0,9x0,2 инча /2,8x2,5x0,6 см отвор : 0,12 см, може да бъде заменена с повечето копчета и застежек.Лесно сшивается : около кожени копчета и пряжек предварително обучени и дупки, в които лесно продеваются игли, и също така ни е удобно шият изделия, което е по-сигурно.Закопчалка за проекта "Направи си сам" : Са идеални за шевни проекти, могат да се използват като закопчалка за портмонета за монети ръчно изработени, клатчей или като закопчалка за украса на етикети за палта, сака, накидок или кожени бележници и т. Просто и стилно.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Почините вашите стари оригинални копчета, просто пришив конец, бързо придайте старите си дрехи, нов външен вид, спестете допълнителни пари за закупуване на нови дрехи!.

Подробности

Подобни продукти в категория

Позиционирующие игли, 4/PK
  • Новинка
Оценки:

Позиционирующие игли, 4/PK

Качествени игли от неръждаема стоманаПостигане на професионален вид бод, като професионалист.Лесно ле�

BGN 2.67